Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan hódítsam meg a "megköze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hódítsam meg a "megközelíthetetlen" hideg szépségeket?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Rájöttem, hogy akikbe iszonyatosan belezúgtam mindig volt egy közös vonásuk. Hidegek és megközelíthetetlenek voltak, valamilyen szinten lelkisérültek. Ennek persze nem örülök teljes szívemből, de úgy látszik ez az esetem. Arra jutottam, hogy ők is félnek attól, hogy valaki megismerje őket, ezért sokszor elzárkóznak mások közeledésétől még akkor is, ha tetszene neki az illető. Félnek az intimitástól. Sikerült már 2 ilyen lánnyal járnom, de nehéz az ilyeneket meghódítani ugyanis nem mernek kitárulkozni, sem szeretni teljes szívükből.

Akik velem jártak, azok szerettek, de én szakítottam velük. Akkor még zavart, hogy ennyire visszafogják magukat, de most rájöttem, hogy valószínűleg pont ezért szerettem beléjük. Örömmel várok minden tippet!

2009. nov. 28. 15:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Rengeteg szeretettel. Nálam sem menne már máshogy..
2009. nov. 28. 15:11
 2/12 A kérdező kommentje:
Szóval ott kezdődik a dilemma, hogy megijednek a szeretettől. Illetve ha már ennyire tetszik egy csaj én sem vagyok teljesen oldott.
2009. nov. 28. 15:15
 3/12 anonim válasza:
Hát személyes ismeretekkel több tanácsot tudnék adni. Meg ebből hogy megközelíthetetlen csajok.. Hát nehéz megmondani mit kéne tenned. Én mindenkivel könnyen barátkozok. Annyit tudok mondani hogy próbáld meg megismerni.. ne akarj egyből ezt azt. Kicsit próbáld megnyerni. Tudd meg mi az érdeklődési köre, ilyesmik. Nekem is rengetek csaj barátom van :)
2009. nov. 28. 15:25
 4/12 anonim ***** válasza:

Kitartással:)és sok humorral.Érezze a lány,hogy csak és kizárólag utána kepesztesz.Én is ilyen voltam,de a párom már 9 éve elrabolt:)mondjuk 1 évébe telt,mire feloldódtam,és bíztam benne.

33/N

2009. nov. 28. 17:49
 5/12 A kérdező kommentje:
és ki irányít a kapcsolatban? Ha valakiért 1 évet teperek, akkor felmerül a kérdés, hogy hogy marad a kezembe az irányítás, vagy minimálisan, hogy maradunk egyenlőek? Attól félek, hogyha ennyi ideig egyvalaki után megyek, aki nyílvánvalóan visszautasít (különben nem tartana a dolog egy évig), akkor indokolatlan nagy kockázatnak teszem ki magamat. Semmi sem garantálja, hogy bejön a tervem+ha be is jön nem tisztel a párom, hiszen ennyit kűzdöttem, hogy egyáltalán vele lehessek.
2009. nov. 28. 23:28
 6/12 anonim ***** válasza:

A kérdésed komplex. Miért zúgsz bele abba, aki megközelíthetetlen? Az egyik lehetséges válasz, hogy az ilyenről nem sokat tudsz, és mindenféle tökéletességet mögéképzelsz. A szerelem gyakran ezen az önbecsapáson alapul. Gyanús ez a jelző, hogy "lelki sérült". Ha tényleg a lelki sérülteket keresed, annak általában az az oka, hogy elégtelen az önbizalmad, ezért tudatosan vagy nem is tudatosan de olyan kapcsolatra vágysz, ahol valamiféle támasz, védelmező vagy jótevő lehetsz. Tehát olyan szinten nem hiszed el, hogy téged szeretni lehet, hogy abban reménykedsz, hogy ha nem is szeret senki, legalább _szüksége_ lehet valakinek rád. A szeretetet a szükséggel pótolni neurotikus álláspont (persze gyakori, ahogy gyakoriak az ennél súlyosabb helyettesítések is).

"Arra jutottam, hogy ők is félnek attól, hogy valaki megismerje őket, ezért sokszor elzárkóznak mások közeledésétől"

Erre két dolgot lehet mondani. Egyfelől cinikusan azt, hogy abból, hogy tőled elzárkóztak, nem biztos, hogy következik, hogy ők az elzárkózó természetűek és nem te nem tetszettél. Ez azt jelentené, hogy nem volt szerencséd. Másfelől: ha valóban így van, akkor jó kérdés, hogy miért is őket keresed. Intimitáskerülőket keresel, ennek kb. az lehet a magyarázata, hogy magad is intimitáskerülő vagy, ennek leggyakoribb oka az önbizalomhiány, amint fentebb már mondtam.

2009. nov. 29. 01:25
 7/12 A kérdező kommentje:

Én se repestem, amikor ezekre az összefüggésekre rájöttem. Nem keresem direkt ezeket a lányokat, csak megdobogtatják a szívemet, és egyik pillanatról a másikra totál beléjük zúgok. Másodpercek alatt kiszúrok egy ilyet és onnantól fogva beindulnak a hormonjaim. Tisztában vagyok vele, hogy ők nem teljesen normálisak, sőt kifejezetten lelkisérültek. Viszont egyszerűen nem tudok jobb megoldást a bajomra, minthogy összejöjjek eggyel. Valahol nem hiszem el, hogy engem szeretni lehet olyannak, amilyen vagyok. Tudom, meg felfogom ésszel, hogy ez hülyeség, és hogy értékes vagyok, de legbelül nem érzem. Ezzel tudom ezt kikúrálni, mert hiába történt akármilyen változás az életemben, az ilyen lányokhoz való vonzódásom állandó maradt.

Általában nincs pasija ezeknek a lányoknak évekig, szóval nem én vagyok az egyetlen valószínűleg, aki fennakad. Egyébként én is intimitáskerülő vagyok. Félek elfogadni más szeretetét. Ők meg félnek valakit szeretni. Ezért kell nekünk egy párt alkotni. Ha ő ad szeretetet én meg elfogadom, akkor talán meggyógyulunk. Ilyen mély problémákat csak a szeretet tud feloldani. Hiába mondogatnám a tükör előtt egész nap, hogy „szeretetreméltó vagyok, szeretetreméltó vagyok, szeretetreméltó vagyok, szeretetreméltó vagyok!”.

2009. nov. 29. 01:38
 8/12 anonim ***** válasza:

Jajjjj annyira jó, hogy vannak ilyen felfogású pasik is, mégha kevés is:) Én is ilyen lány vagyok, és én is csak azt tudom mondani, hogy sok humorral, és szeretettel. Érezzék, hogy megbízhatnak benned, és légy nagyon figyelmes. Azt vettem észre magamon és a többi ilyesmi kaliberű lányokon, hogy sokkal jobban étékeljük a kis dolgokat, pl. egyszer véletlenül megemlíti, hogy mi a kedvenc színe, és olyan színű csokrot viszel neki. Na ezt más nő is kedvességnek veszi, és jól esik neki, de mi valahogy nagyobb jelentőséget tulajdonítunk ilyen dolgoknak, de persze nem fogjuk elmondani:P:) De ennek az a hátulütője, hogy mivel mindent érzkenyebben kezelünk, (mégha nem is mutatjuk), amilyen könnyű örömet szerezni apróságokkal, ugyanolyan könnyű egyetlen mondattal lerombolni a bizalmunkat, szimpátiánkat. Szóval nehéz ügy, de hajrá:)

18/L

2009. nov. 29. 06:50
 9/12 A kérdező kommentje:
Az is a baj ezekkel a szépségekkel, hogy sokszor szóbaállni is nehéz velük. Körbe vannak véve barátnők gyűrűjével. Vagy azonnal elutasítóak, ha közeledek. Vagy én magam izgulok annyira, hogy megijednek.
2009. nov. 29. 13:54
 10/12 anonim ***** válasza:

Én sem hiszem, hogy lehet úgy szeretni ahogy vagyok. De ha egy férfin érzem ezt akkor én is szeretek "támogatni". Érdekes amit feljebb írtak..én is így vagyok vele..

Írj egy privit hátha meg tudnánk gyógyítani egymást.. ;)

18/L

2009. nov. 29. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!