Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok válaszai érdekelnének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok válaszai érdekelnének jófiú/rosszfiú témában?

Figyelt kérdés

Itt egy rövid cikk - [link]

Érdekelne, hogy a "Mert alacsony az önértékelésük" részről mi a véleményetek?

2013. dec. 31. 19:34
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
38%
Maradjunk annyiban, hogy a nők idióták és kész.
2013. dec. 31. 19:36
 2/26 piriiiiii ***** válasza:
59%

Micsoda fasság ez már?

Maradjunk annyiban, hogy ne általánosítsunk.

2013. dec. 31. 19:39
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
minden részében van vmi, de szerintem egyik se teljesen igaz
2013. dec. 31. 19:40
 4/26 A kérdező kommentje:
Nem általánosítottam, nem is biztos, hogy így van, pusztán őszinte véleményekre vagyok kíváncsi.
2013. dec. 31. 19:40
 5/26 piriiiiii ***** válasza:
79%
És maradjunk annyiban is, hogy a kedves első hozzászóló bizonyára férfiú, a kérdés megválaszolására pedig LÁNYOK lettek felkérve.
2013. dec. 31. 19:41
 6/26 anonim ***** válasza:

Tapasztalataim szerint,sajnos ez büdös nagy igazság.

FFi

2013. dec. 31. 19:41
 7/26 piriiiiii ***** válasza:

Kérdező, nem is Rád gondoltam.

Egyébként, hogy rendesen válaszoljak, az a véleményem, hogy a bizonyos rész teljesen alaptalan. Legalábbis majdhogynem.

Ha van olyan nő, aki csak azért, hogy önmagát továbbra is alacsony szintűnek, ostobának, csúnyának és gyöngének lássa, a rosszfiúkhoz vonzódik, akik akár meg is verik egy jó dugás közben, ha kell, na ő tényleg idióta!

2013. dec. 31. 19:43
 8/26 anonim ***** válasza:
'. vagyok, arra a kérdésre válaszolok, amelyikre akarok. Akinek ez nem tetszik, izgathatja nyelvvel a végbélnyílásom.
2013. dec. 31. 19:44
 9/26 anonim ***** válasza:
Nem lány vagyok, de ez mind igaz!!! Főleg a második pontban foglaltak.
2013. dec. 31. 19:45
 10/26 anonim ***** válasza:
Mind az 5 felsorolt kifogást hallottam már legalább 10-szer. Maradjunk annyiban: jobb egyedül, pedig nehezen bírom.
2013. dec. 31. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!