Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmagyarázná valaki?
´Nagyon akaratos volt, a lépcsőházban akart kinyalni, ott verte ki magának, letolta a gatyáját és mondta, hogy nyaljam meg a makkot´
MIII ???
korod?
kavarunk mással, mert szex az kell
ez normális viselkedés. ismerkedtek, szexet akart. a lányt sem zavarta:
Nagyon akaratos volt, a lépcsőházban akart kinyalni, ott verte ki magának, letolta a gatyáját és mondta, hogy nyaljam meg a makkot, mondta, hogy egyszer úgy is meg fog dugni, ilyenek, hogy szeretkezzünk, persze visszautasítottam, de aranyosvolt közben, viszont pár hete minden megváltozott.
az zavarja, hogy nem rá veri
Elolvastam, bár elég nehéz volt. Mi az a "habi kifogás"?
Nem hiszem, hogy el lehet bárkinek (főleg egy ilyen alaknak) hinni, hogy ilyen rövid időn belül beléd szeretett. Különben is mindenki azt mond amit akar.
A lépcsőházas jelenet, na hát az no commet.
Szerintem alkalmi kaland voltál neki. Lehet, hogy az elején azt monda, hogy "akkor is meg fog dugni", rájött, hogy az exe dughatóbb. Egyszerűbb eset, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!