Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmagyarázná valaki?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy 25 éves pasival, aki rögtön rám mozdult. Kavartam vele, de semmi komolyat nem akartam még, mivel nem rég óta ismertem. Azt mondta, hogy nagyon megszeretett rövid idő alatt, ölelgetett, puszilgatott. Nagyon akaratos volt, a lépcsőházban akart kinyalni, ott verte ki magának, letolta a gatyáját és mondta, hogy nyaljam meg a makkot, mondta, hogy egyszer úgy is meg fog dugni, ilyenek, hogy szeretkezzünk, persze visszautasítottam, de aranyosvolt közben, viszont pár hete minden megváltozott. Bejelentette, hogy megtalálta élete szerelmét, aki az exe, onnantól kezdve csak róla áradozott, nem érdekeltem többet, pedig nyitott lettem volna egy kapcsolatra, csak nem engedek mindent azonnal, főleg,.hogy szűz vagyok. A csaj orránál fogva vezeti ezt a pasit, bizti lefeküdtek kb egy hete, de a csaj anno azért szakított vele, mert állítólag a karrierjére akart koncentrálni, ami rettenetesen habi kifogás, aztán a srác papája elkezdett haldokolni, ott laknak viszonylag közel a csajhoz a papájáék,de a pasi a csajhoz akart inkább menni, aki lerázta annyival, hogy sok vendégük van, de am örülne, ha menne. Végül kinent a papájához, de a csaj felhívta, hogy menjen mégis át, mert a csaj bátyja beszélni akar vele. A csaj amúgy nem foglalkozik vele, nagyon átlátható kifogásokkal koptatja le, a pasi meg teljesen odavan érte. Ha ő élete szerelme, akkor egyáltalán hogy tudott más csajjal kavarni?
2013. dec. 31. 01:53
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
s miért foglalkoztat téged egy ekkora beteg , perverz állat?
2013. dec. 31. 01:55
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Elolvastam, elfáradtam.
2013. dec. 31. 01:56
 3/10 anonim ***** válasza:

´Nagyon akaratos volt, a lépcsőházban akart kinyalni, ott verte ki magának, letolta a gatyáját és mondta, hogy nyaljam meg a makkot´

MIII ???

2013. dec. 31. 01:58
 4/10 anonim ***** válasza:

korod?

kavarunk mással, mert szex az kell

5/10 anonim ***** válasza:
lépcsőházban jó dugni. béna volt a csaj.
 6/10 anonim ***** válasza:
Én elmagyarázom: meg akart dugni, mivel könnyűvérűként viselkedsz. Normális nő azonnal otthagyta volna, amikor pár napos ismeretség után a lépcsőházban szerelmet vall, majd előkapja a lompost, te ottmaradtál, hát r!bancnak nézett. Mivel mégsem tudott belédüríteni, hát gyorsan lerázott ezzel a "megtaláltam életem szerelmét"-szöveggel. Ennyi, nem túl bonyolult.
2013. dec. 31. 02:00
 7/10 Missi_Key ***** válasza:
gondolom még véletlenül sem extrapigmentált a csávesz :D
2013. dec. 31. 02:03
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem cigány :D Szerintem őrült valamennyire, de nem azonnal történtek ezek, sokat besegített nekem, néha jött elő ez a beteg énje. Nem 3 nap alatt történtek ezek, hanem több hét alatt. Mellesleg 19 éves vagyok, és nem tartom magam könnyűvérűnek, nem engedtem neki semmi olyat...
2013. dec. 31. 02:19
 9/10 anonim ***** válasza:

ez normális viselkedés. ismerkedtek, szexet akart. a lányt sem zavarta:

Nagyon akaratos volt, a lépcsőházban akart kinyalni, ott verte ki magának, letolta a gatyáját és mondta, hogy nyaljam meg a makkot, mondta, hogy egyszer úgy is meg fog dugni, ilyenek, hogy szeretkezzünk, persze visszautasítottam, de aranyosvolt közben, viszont pár hete minden megváltozott.

az zavarja, hogy nem rá veri

2013. dec. 31. 02:32
 10/10 anonim ***** válasza:

Elolvastam, bár elég nehéz volt. Mi az a "habi kifogás"?

Nem hiszem, hogy el lehet bárkinek (főleg egy ilyen alaknak) hinni, hogy ilyen rövid időn belül beléd szeretett. Különben is mindenki azt mond amit akar.

A lépcsőházas jelenet, na hát az no commet.

Szerintem alkalmi kaland voltál neki. Lehet, hogy az elején azt monda, hogy "akkor is meg fog dugni", rájött, hogy az exe dughatóbb. Egyszerűbb eset, mint te.

2013. dec. 31. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!