Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondhatta? Mit gondolhatott rólam igazából?
Figyelt kérdés
Volt egy lány aki nagyon bejött nekem, ugyanis nagyon kedvesnek, megértőnek tűnt.. Egész nyáron fűztem, de nem jött össze. Kicsit nagyobb társaságban voltunk, tehát sok emberrel beszélgetett, csak úgy, mint én. Rólam tudni kell, hogy korábban visszahúzódó voltam, aki nem akart sehová sem menni, semmilyen buliban benne lenni. Valahogy ez megváltozott a nyáron, és gondoltam talán bejöhetek a csajnak. Nem sikerült, jól van, nem gond. A lánynak állítása szerint a legjobb barátja lettem. Tegnap buliba voltam, és a társaságból jónéhányan kapatosak voltak, elmondták, hogy mit mondott a csaj rólam anno. Teljesen ledöbbentem. Azt mondta, hogy próbálok nagy valaki lenni, de nem sikerül, lúzer vagyok és nagyon béna, szánalmasan próbálkozok nála. Eddig sem voltam önbizalommal teli, de most, hogy ezt meghallottam, nagyon letörtem. Annyi mindent megtettem érte, hogy volt képes ilyet mondani? Miért hazudott ilyeneket, hogy a legjobb barátja vagyok, ha nem annak gondol. Nagyon megbántódtam, ekkora szemétséget még nem mondtak rám. Nem próbálok nagy valaki lenni, önmagam adom mindig.. Úgy látszik ez nem jó. Szerintetek hogy gondolta?2009. nov. 28. 11:45
11/13 anonim válasza:
Ne parázz ezen. A lányok sokmindent mondanak, aztán amikor benne van a farkad, akkor tagadni fogja mindenkinek, meg ő maga sem hiszi el, hogy mit mondott. Tény, hogy amikor egy visszahúzódó srác elkezd menő lenni, az sokmindenkinek irritáló, mert nem szeretik ha erősödnek körülöttük. Azt hiheti, hogy ez neked nem "őszinte", mert nem azt csinálod, amit eddig megszoktak tőled. Folytasd tovább a bulizást és ne érdekeljen, hogy ki mit mond rólad. Te legyél jóhiszemű, rendes az emberekkel. Ha valaki emiatt fújol rád, az az ő baja.
12/13 anonim válasza:
Nem az a lényeg, hogyan gondolja ő a dolgot, sok mindent mondanak mások másokra, nem ez lesz az utolsó eset, hogy olyat halassz vissza magadról ami nem fog tetszeni.
Lépj túl ezen a lányon és keress olyat, aki megérdemel.
Ezen a dolgon nem érdemes tépelődni, mellé nyúltál és kész, kár volt rá az idő, amit vele töltöttél.
13/13 anonim válasza:
Szia!
lehet csak én értelmeztem így,de ezt még régen mondta...nyár alatt lettél neki legjobb barátja...tehát lehet hogy először még azt gondolta rólad,aztán megváltozott a véleménye....
persze én ezt nem tudhatom,szval kérdezd meg tőle...
figyeld hogyan reagál...ha hazudik úgyis észre lehet rajta venni...
ha igaz is amit mondott ne foglalkozz vele:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!