Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mondhatta? Mit gondolhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondhatta? Mit gondolhatott rólam igazából?

Figyelt kérdés
Volt egy lány aki nagyon bejött nekem, ugyanis nagyon kedvesnek, megértőnek tűnt.. Egész nyáron fűztem, de nem jött össze. Kicsit nagyobb társaságban voltunk, tehát sok emberrel beszélgetett, csak úgy, mint én. Rólam tudni kell, hogy korábban visszahúzódó voltam, aki nem akart sehová sem menni, semmilyen buliban benne lenni. Valahogy ez megváltozott a nyáron, és gondoltam talán bejöhetek a csajnak. Nem sikerült, jól van, nem gond. A lánynak állítása szerint a legjobb barátja lettem. Tegnap buliba voltam, és a társaságból jónéhányan kapatosak voltak, elmondták, hogy mit mondott a csaj rólam anno. Teljesen ledöbbentem. Azt mondta, hogy próbálok nagy valaki lenni, de nem sikerül, lúzer vagyok és nagyon béna, szánalmasan próbálkozok nála. Eddig sem voltam önbizalommal teli, de most, hogy ezt meghallottam, nagyon letörtem. Annyi mindent megtettem érte, hogy volt képes ilyet mondani? Miért hazudott ilyeneket, hogy a legjobb barátja vagyok, ha nem annak gondol. Nagyon megbántódtam, ekkora szemétséget még nem mondtak rám. Nem próbálok nagy valaki lenni, önmagam adom mindig.. Úgy látszik ez nem jó. Szerintetek hogy gondolta?
2009. nov. 28. 11:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Gyerek tartsd meg mostani életstílusod járj el bulizni legyen sok csajod és kevesebbet foglalkozz azzal a lánnyal. LEgyél úgy vele, mintha ezt nem is hallottad volna, de többet ne ossz meg vele semmilyen titkot.
2009. nov. 28. 11:48
 2/13 anonim ***** válasza:
67%
Kétszínű egy ribanc, a rohadt anyját neki.
2009. nov. 28. 11:52
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
lehet azért mondta ezt, mert ö a visszahúzódó énedet szerette jobban, és mikor elkezdtél bulikba járni ö azt hitte, te is olyan "nagymenö" akarsz lenni, aki csak iszik, lerészegedik és ebböl áll minden napja...
2009. nov. 28. 11:54
 4/13 anonim ***** válasza:
68%

Menj oda a csajhoz, közöld vele, hogy "köszönöm szépen mindazt amit a hátam mögött volt pofád rólam mondani. Te az evolúció zsákutcája vagy"

Majd fordulj sarkon és soha, de soha többet még csak rá se nézz.

De szó szerint így mondjad neki.... és csak nevess azon ha felháborodik...

2009. nov. 28. 11:55
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Vagy ne is menj oda hozzá, hanem akkor mondd a mondatot mikor jó sok barátja van a közelben...
2009. nov. 28. 11:58
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy nem érdemes megváltozni egy lányért. Én is változtam, erre már nem vonzottam annyira, mint rég.
2009. nov. 28. 12:12
 7/13 anonim ***** válasza:
84%

Figyelj, te érzed, hogy hogyan viselkedett veled.

Lehet hogy valami hasonlót mondott még a barátságotok kezdetén, mert esetleg idegesítette, hogy próbálkozol, de valószínűleg nem ilyen formában mondta, csak kiszínezték. Viszont az is lehet hogy később jobban megismert, és megszeretett mint barátot. Vagyis eleinte félre ismert téged. Nem lehetetlen. Engem is volt hogy először félre értettek mások, mert olyan lánnyal barátkoztam aki nekik ellenszenves volt. Szóval szerintem inkább a saját benyomásaidnak higgy!

2. kicsi az esélye, de azért nem lehetetlen, hogy egy önző liba a barátnőd. Bár mondom, nem tartom valószínűnek.

A legegyszerűbb, ha egyenesen megkérdezed tőle. Hívd fel, menj el vele kávézni vagy sétálni, és kérdezd meg egyenesen tőle, hogy miért hallhattál te ilyesmiket a közös ismerőseitektől. Aztán majd mond valamit. De még ha igaz is, és rossz szándékból mondta régebben, vagy már megbánta, vagy most nagyon el fogja szégyelni magát. De kiderül az igazság. A szembesítés a legjobb.

Ne ítélj elsőre, mert nem tudhatod mi az igazság, és ezt csak tőle tudhatod meg.

31/N

2009. nov. 28. 13:13
 8/13 anonim ***** válasza:
67%
Úgy gondolta, ahogy mondta. a szemedbe jópofizott, a hátad mögött meg elárult. ez egy kétszínű, jellemtelen szemét k.rva, ne fájjon érte a szíved egy percnél se tovább!!
2009. nov. 28. 13:55
 9/13 A kérdező kommentje:
Az az érdekes, hogy nem csak rólam mondott ilyet, mert nekem is mondta, hogy xy a társaságból milyen nyomulós, de el ne mondjam neki! És épp xy-nak mondta h én milyen szar vagyok. Mi meg megtudtuk egymástól...
2009. nov. 28. 14:28
 10/13 anonim ***** válasza:
67%
Ááá, van ilyen típus. Elég genny.
2009. nov. 28. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!