Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap költöztünk össze a párommal, az ő házában. Közölte velem, hogy a fizumból havi 30000 adjak oda mert ő nem tart el engem. Hallottatok már ilyet?
Keresel mást? Neked jelenpill nem párod van, hanem főbérlőd és nem akarod megérteni, hogy örülj, hogy csak 30-at kér, máshol csak több lesz. Milliomosról meg ne álmodj, mert ha olyan szemrevaló lennél, már régen kihúzott volna egy a nyomorból.
Gondolkozz reálisan, bár, az nem megy.
Ajanld fel a kozos kasszat.Mind a ketten osszeteszitek a fizetesetek, kifizetitek a rezsot, megveszitek a mososzert,vecepapirt, kajat,mindent, a maradekot meg elfelezitek.
Konyorogni fogsz utana, hogy csak 30 ezret kelljen adnod.
Keresel mást?
Na ugye! Mert egyedül nem tudsz megélni, és kell valaki, aki eltart!
Döbbenet, hogy ilyen nők léteznek. Nem véletlen, hogy 26 évesen az anyádnál laktál, kutyának nem kellettél. Most meg a szaros 60 ezreddel majd keresel mást... Biztos sorba fognak állni, hogy betehessék a normális fizetésüket a te 60-ad mellé :DDDD Légyszi adj fel hirdetést is :))))))
De most komolyan. Közös kassza? Jó, te beteszel 60-at, ő is 60-at. Miért kéne neki többet. Ebből a 120-ból kijön a rezsi, meg a kajátok. És volt, nincs pénz :) Ez a közös kassza, nem az, hogy te megtartod a pénzed, ő meg fizessen mindent.
Ja, és légy kedves anyukáddal, mert nála fogsz kikötni úgyis a végén.
"Nekem senki ne mondja, hogy havi 90000 csak a víz, villany, internet."
De, én mondom neked, nálunk lazán megvan ennyi, főleg fűtési szezonban, pedig nem élünk hű de nagy luxusban vagy óriási villában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!