Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap költöztünk össze a párommal, az ő házában. Közölte velem, hogy a fizumból havi 30000 adjak oda mert ő nem tart el engem. Hallottatok már ilyet?
Kérdező! Már így is mindenkinek lejött, hogy mennyire egy anyagias, haszonleső bige vagy!
Ne érvelj többet! Ne ronts a helyzeteden!
A 30,000 lófütykös. Ez a minimum, amivel illene beszállnod.
Ha nem tetszik, akkor menj máshova lakni.
Szerintem hülyeség így hozzáállni a dolgokhoz, hogy te ennyit, ő pedig annyit ad hozzá.
Nem kellene ennyire kötöttnek lenni és ennyire szigorúan venni ezt az egészet és akkor nem lenne ebből ennyi probléma. Az a baj, hogy nagyon bele vagytok feszülve az egész témába. Legyetek lazábbak anyagi téren és keress másik munkahelyet addig is.
Ha meg párod begyepesedett, akkor hagyd ott. Vannak normális emberek is.
97: de eltartani senki sem fogja, ennel csak rosszabbul jarhat, ha nem sajat lakassal rendelkezot fog ki.
A kovetkezo lepese szerintem a veeeeeletlen teherbe eses lesz, hogy bebiztositsa a szallasat.
Milyen no ember az aki massal tartatja el magat?
30 ezer jogos keres
Egy igazi no el tudja magat tartani barmikor.
Hogy fizetsz neki ezzel fuggetlene teszed magad soha nem vaghatja a fejedhez hogy o tart el es ingyenelo vagy Inkabb orulj neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!