Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap költöztünk össze a párommal, az ő házában. Közölte velem, hogy a fizumból havi 30000 adjak oda mert ő nem tart el engem. Hallottatok már ilyet?
Akkor még egyszer leírom, de lassan, hogy biztosan el tudd olvasni:
KEVESET KERESEL! EZ EGYEDÜL A TE HIBÁD!
Költözz EGYEDÜL albérletbe 60K-ból. Rá fogsz jönni, hogy mennyivel jobban jársz, ha 30K-t beadsz a lakhatásba...
Komoly ez a kérdés...
Aki 2 hónap után közös kasszára adja a fejét, az egy idióta. Ebbe ne is reménykedj. 30 ezer ft rezsire és egyebekre nem sok. Ezt a felnőtt fia is tudja, és fizet is. Egy ház rezsije nem kevés ám, persze nem tudom, hogy mekkora, de sógornőméknek csak a téli fűtése 60 ezer Ft. Ha nagyon sokallod a 30 ezret, akkor üljetek le, nézzétek át az összes számlát, írjátok össze, mi mennyi, és harmadoljátok.
Pont annyira pofátlanság ezt így kijelenteni az ő részéről egyébként, mint az a te részedről, hogy azt várod, hogy eltartson. Meg azt emlegeted, hogy a feleségét eltartotta. Akivel nem két hónapja volt együtt, és felnevelte a gyerekét. Neki talán inkább "járt", mint neked... De lehet, hogy pont ezért unta meg, hogy a nőit eltartsa, és megunta, hogy palira veszik.
Komolyan nem értem, mit akarsz két hónap után. Főleg egy apád korú férfitól... Örülj neki, hogy egyáltalán a házába engedett. Az övé, és ha nem tetszenek a feltételei, akkor lehet venni a kabátodat.
Nekem, neked, én, ő, te, de sehol egy mi, ebben hol a közös kassza?
A közös kassza nem arról szól, hogy a rezsit közösen fizetjük, a maradékot meg mindenki magára költi el.
Nem értem a problémát.
Kezdjük ott, hogy havi 120 ezer se egy hűdenagy jövedelem, abból egy ember tud normális színvonalon megélni.
Másrészről havi 30 ezer igazán nem sok. Nekünk ebben a hónapban 60 ezer volt a rezsink egy másfél szobás lakásra. Víz, villany, gáz, telefon, tévé, internet, és fűteni még alig kellett.
És ezen felül nyilván millió más dolgot is használsz, aminek mind-mind költségei vannak. Vécépapírt, mosogatószert, mosóport, nyilván nem külön vesztek.
És ha van otthon kaja, abból nyilván eszel. Vagy nem tudom, havi 10 ezerből hogy lehet kajálni, az napi 300 forint... gondolom, ez inkább csak a munkahelyi meleg étel. Márpedig a hűtőbe se maguktól teremnek a felvágottak.
Ne haragudj, de nagyon nincs igazad. Szomorú, hogy ennyit keresel, de fiatal vagy, ezen még változtathatsz. Változtass!
Ha meg végképp zavar a dolog, akkor kérd meg, hogy az ilyen jellegű kiadásokat arányosan osszátok el. De ne lepődj meg, ha te fogsz rosszul járni...
Ki az aki meg tud élni 30ezer forintból? Senki. Ettől még ugyanúgy semmi az a 30 is, amit te beleadsz.
Jól írták előttem..próbálj megélni egyedül a 60ezredből és meglátod, hogy sokkal jobban jársz, ha ott élsz és leadod a fizetésed felét.
Ami pedig a fizetésedet illeti.. a te egyéni problémád, hogy ennyit keresel. Ez lényegében senkit sem érdekel, és a "párodat" se kell, hogy érdekelje. (2 hónap után)
Na meg 2 hónapja szabin se voltál? Hahh.. Az emberek nem mennek kéthavonta szabira..
Igazából le kéne szállnod a földre és rájönnöd, hogy sz*rból nem lehet várat építeni.
Hozzáteszem, a párod 120as fizetési se sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!