Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm megcsalta a barátját. Szerintetek jól tette?
Az volt a baj, hogy a barátja állandóan játszott a számítógépen,barátnőmmel nem foglalkozott túl sokat,csak akkor inkább ha nem voltak otthon,akkor persze a tenyerén hordozta,meg a szex nem volt jó vele,állítása szerint nagyon nehezen elégíti ki,és nagyon hamar élvez el. Ezeket a problémákat hiába beszélik meg, szinte soha sincs lényeges változás. Pedig a srác nagyon szereti, el is akarja majd venni, már most gyereket akar tőle. Ezek ugye mind lényegtelen dolgok, ha a barátnőm nem kapja meg tőle , amit szeretne, ezért lépett félre (sajnos). Elhagyni nem akarja, szerintem nem is fogja, mert ő az ideális apajelölt, a barátnőm családja pedig imádják a fiút.
A barátnőm 25 éves,a fiú meg 35.
Sose késő változtatni. Ha nem boldog, akkor tegyen a boldogságáért. Az, hogy félrelépett egyéni döntése, szociális problémája. Ez nem működik.
Kérdem én, az emberek minek vannak olyan kapcsolatban, ahol már egy kicsit is, de rosszul érzik magukat? Érthetetlen...
Érdekes, én is fülig szerettem valakit, de láttam, hogy ő nem érez úgy, én meg tudtam tenni, hogy ott hagyom... (bár náluk nem ez a helyzet, mégis egy AKARATERŐnek kell lennie!!)
Nem gyáva, ahogyan korábban írták, és nem kell alázni másokat, de maga alakítja az életét, SAJÁT MAGA. Nincs olyan, hogy jaj, de miatta nem lehet, meg ezért meg azért ez nem ilyen egyszerű... de ilyen egyszerű. Hozzáállás kérdése.
Édesem, ha privátban elküldöd nekem, hogy "qrv@ @nyád a retkes", attól még a tény az tény. Sőt, ezzel csak annyit árulsz el, hogy a "barátnőd" valójában te vagy...
Az általam használt jelzők alapját az általad leírtak ihlették...az pedig, hogy közülük csak a retkes jelzőt kérted ki magadnak, mindent elárul...egy nulla vagy...B.Ú.É.K. ! ;)
nyilván az a normális aki azt mondja: neeem, semmi baj, hát peeersze h jól tette(d).
Nem nem nem és akkor sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!