Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm megcsalta a barátját. Szerintetek jól tette?
Az volt a baj, hogy a barátja állandóan játszott a számítógépen,barátnőmmel nem foglalkozott túl sokat,csak akkor inkább ha nem voltak otthon,akkor persze a tenyerén hordozta,meg a szex nem volt jó vele,állítása szerint nagyon nehezen elégíti ki,és nagyon hamar élvez el. Ezeket a problémákat hiába beszélik meg, szinte soha sincs lényeges változás. Pedig a srác nagyon szereti, el is akarja majd venni, már most gyereket akar tőle. Ezek ugye mind lényegtelen dolgok, ha a barátnőm nem kapja meg tőle , amit szeretne, ezért lépett félre (sajnos). Elhagyni nem akarja, szerintem nem is fogja, mert ő az ideális apajelölt, a barátnőm családja pedig imádják a fiút.
A barátnőm 25 éves,a fiú meg 35.
Álszent liba!
Így magán életet nem lehet kezelni. Főleg azért nem ő mert ő ettől semmi világmegváltót nem tett egyikőjük életével sem.
Ha rossz a kapcsolat és sok beszélgetés után sincs változás akkor mire vár? A tündéresemékben is ami el van cseszve arra pusztulás vár!
Ha a barátnődtől csak ennyi telik akkor inkább vonulnék kolostorba, mert ekkora kapufát rúgni SAJÁT MAGÁNAK ritka példa értékű!
nem, a megcsalás sose jó
ha van vmi baja, mondja el és ha nem tudnak változtatni, szakítson vele
de akármi is a probléma, a háta mögött mással lenni nagyon nagy szemétség (főleg hogy a barátja ennyire komolyan veszi)
az a baj, hogy barátnőm nem tud hova menni ha szakítanak és igazából mindenki megmondta neki, hogy még egy ilyen jó pasit soha se fog magának találni, de ha csak 1x tette meg és megbánta attól ez még lecke is lehetett neki,nem?
mindegy nem tudom, ezt csak ő tudja, nekem csak annyi a véleményem, hogyha ez miatt "űr" volt benne és ez vmilyen szinten segített, akkor oké, megbotlott, de többé ne tegye meg
nem.
undorító.
szakítani kell, nem megmagyarázni h valójában mekkora számító dög.
Csak az a baj kis elméleteddel, hogy alapvető gondok vannak kettejük között. Ami gond most gond lesz később is. És mikor eljut arra a pontra hogy bárhol jobb lesz mint otthon, akkor már szült pár kölyköt.
A saját sírját ássa a nő.
És most még bármilyen nehéz helyzetben is van, még így is 1000x könnyebb neki, mert egy gyerekkel a nyakán már nem tud úgy mozogni mint egy fiatal nő. Költözni meg bárhová lehet. Ha sulis akkor koleszba, vagy egyetemistákkal albiba, ha olcsóra sem telik.
Ha marad akkor kitol csak magával és a párjával is, és a még meg sem született gyerekével is. Mert a problémák az alapoknál vannak (rossz szex, nincs vele eleget foglalkozva... stb). Semmi nem fog változni, a helyzet csak súlyosabb lesz. És a vége csak még nagyobb dráma!
De ha ez nő így lekölykedzik és beadja az unalmast, én az elsők között kínálnám meg fa testápolóval, mert ez mocskosság és felelőtlenség! És az anya hibájából a lelki nyomorba zuttyant egy ártatlan lelket is! Mert a drága anyucikája gyáva volt!
(undorodom az ilyen emberektől!)
azért ez elég csúnyán hangzik h "lekölykedzik" ennyi erővel hívhatnánk úgy is hogy megellik,ez így csúnya kifejezés
ha netán lesz baba is, talán megváltozik a hozzáállása, mert alapvetően jó szándékú és normális, csak épp hibázott
ti nem jártatok még így? ezzel nem neki adok igazat, csak megértem h vágyott arra hogy vki "szeresse" de sajnos ez lett belőle
A születés szép és szent rítus. Egy élet világra jövetele.
De az ilyen nő nem szül. Ő lekölykedzik. Nem azért szül, hogy szép családja legyen, Azért szül mert gyáva! A gyerek innentől már eszköz lesz, bármilyen durván hangzik is, És tök mindegy, belőle egy csavarkulcsot, vagy gyereket húznak ki. A pokol elszabadítója lesz. És az a szegény gyerek lesz az egész elcseszett kapcsolat véráldozata!.
A gyáva nőn 3 dolog segít:
1. felismeri a helyzetét és lép
2. apáca zárda
3. golyó.
Önmagában most még a nő nem veszélyes, max magára és a kapcsolatára. De hát annyi baj legyen. A nagyobb probléma akkor lesz, ha szül. Egy rossz kapcsolatba szülni egyenlő az öngyilkossággal. Csak itt a méhének gyümölcsét is rángatja a lelki fertőbe... és akkor csodálkoznak a társadalom kutatók, hogy a mai fiatalok miért ilyen elcseszettek. De egy ilyen családban milyen legyen a gyermek? Jellemes? Mikor otthon azt fogja látni, hogy anya megélhetési kur@, apa teljesen érdeketeken?
És a nő el fog jutni egy olyan szintre, mert unni fogja abanaán, mert unta eddig is, de valamiért minidg azt hiszi a szegény pára, hogy egyszer jön a tündér keresztanya és varázs suhintásra megjavul minden... de nem a tündérmesének vége. Itt kőkemény ok és okozat van.
És a gyakorlat az, ha az ember nem áll rokonságban a tündérkeresztanyával és a párkapcsolat nem javul minden javítási kísérlet ellenére sem... akkor az egyre rosszabb lesz. És egy szép napon a nő inkább lép csak, hogy ne kelljen tovább a guillotine alatt feküdnie várnia a pengét. És ha addigra már gyerek is van, akkor a kedves anyuka felelőssége vagy felelőtlensége felértékelődik. Akkor még nagyobb ganajban lesz mint most.
Tudom, mert én ezt végig csináltam! A saját anyámmal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!