Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan akit már megcsaltak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan akit már megcsaltak, vagy megcsalta barátját, barátnőjét?

Figyelt kérdés
Hello a kérdésem egyszerű csak puszta kíváncsiság. Kérlek írjátok oda hogy fiú vagy lány e az illető és ha lehetséges az okát is. Érdekel, hogy egyáltalán létezik e olyan akit még nem csaltak meg vagy ne csalt meg volna valakit. Előre is köszi a válaszokat
2009. máj. 6. 19:39
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Lany vagyok.

Az elso szerelmem megcsalt.Nemtudom,szerintem azert mert nem szeretett.

En nem csaltam meg senkit es nem is fogok soha!Annal ocsmanyabb dolog nincs!

2009. máj. 6. 19:40
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Én már csaltam meg! De pocsék egy dolog! Szánalom! Hányni tudtam volna magamtól!
2009. máj. 6. 19:43
 3/22 anonim ***** válasza:
27%
szia!Lány vagyok én is.én megcsaltam az összes pasimat.
2009. máj. 6. 19:43
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Engem csaltak már meg,de nem érdekelt mert nem is szerettem a srácot. Egy sms-t találtam a telójában, és lebukott. De nem mondtam el neki, csak kidobtam, és mikor kérdezte miért, azt mondtam,hogy csak úgy..a s.ggfej.

A mostani barátommal 8 hónapja vagyok együtt, soha nem csalnám meg, és ő sem engem,erre a nyakam teszem. És nem vagyok egy naiv kislány, volt már sok kapcsolatom, kiismertem a fiúkat eléggé. Egyébként a megcsalás a legundorítóbb dolog a világon, ami egy kapcsolatban lehet..ez az én véleményem.

2009. máj. 6. 19:44
 5/22 anonim ***** válasza:
39%
ezt miért irod?én nem hánytam egyszer sem magamtol,mindig az elején csalom meg öket.valahogy az élet mindig ugy hozza,hogy ha megismerkedem vkivel,akkor rá 2 héttel egy másikkal és nem tudok választani.lelkiismeretfurdalásom nem volt.
2009. máj. 6. 19:45
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Csaj vagyok. Soha nem csaltam meg egyik barátomat sem. A legnagyobb gerinctelenségnek tartom. Úgy tudom, engem se csaltak meg. Leglábbis nagyon remélem
2009. máj. 6. 19:45
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
2 éve vagyok a pasimmal de még nem csaltuk meg egymást!nem is fogjuk!én sem értem miért jó az...ha valaki nem szereti a másikat előbb dobná,nem mint hogy titokban legyen mással:S
2009. máj. 6. 19:46
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Miért undorító?? Abba nem gondoltál bele,hogy ha neked nem is volt komoly vagy volt más, de mondjuk a másik fél szeretett vagy komolyabban gondolta a dolgot? Neki hogy esett volna? Lehet egyszer te is úgy jársz majd,hogy komolynak érzed a kapcsolatot, a srác meg dob egy másik csajért,aki épp jobban bejön neki. Akkor majd meglátod,miért írom,hogy undorító dolog.
2009. máj. 6. 19:49
 9/22 anonim ***** válasza:
69%
Én is majdnem az összes pasimat megcsaltam. És engem is csaltak már meg, és tudom, hogy rohadt egy érzés, és borzalmas. De ha már képes vagy megcsalni a pasid akkor az már halott dolog...
2009. máj. 6. 20:07
 10/22 anonim ***** válasza:

Én megcsaltam pár barátom.. igazából nem tudom h miért, egyszerűen nem szerettem őket és hát buliban smároltam mással...buta voltam még 14 éves fejjel...

Engem tudtommal senki sem csalt még meg, de 1 emberben kételkedem.. de nem is érdekel mert azt az embert amugysem szerettem és őt én is megcsaltam :D

Amúgy most 1 éve vagyok együtt a barátommal és SOHA nem csaltam meg és SOHA nem is fogom !!! és tudom h ő sem engem :)

17 éves lány

2009. máj. 6. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!