Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan akit már megcsaltak, vagy megcsalta barátját, barátnőjét?
Lany vagyok.
Az elso szerelmem megcsalt.Nemtudom,szerintem azert mert nem szeretett.
En nem csaltam meg senkit es nem is fogok soha!Annal ocsmanyabb dolog nincs!
Engem csaltak már meg,de nem érdekelt mert nem is szerettem a srácot. Egy sms-t találtam a telójában, és lebukott. De nem mondtam el neki, csak kidobtam, és mikor kérdezte miért, azt mondtam,hogy csak úgy..a s.ggfej.
A mostani barátommal 8 hónapja vagyok együtt, soha nem csalnám meg, és ő sem engem,erre a nyakam teszem. És nem vagyok egy naiv kislány, volt már sok kapcsolatom, kiismertem a fiúkat eléggé. Egyébként a megcsalás a legundorítóbb dolog a világon, ami egy kapcsolatban lehet..ez az én véleményem.
Én megcsaltam pár barátom.. igazából nem tudom h miért, egyszerűen nem szerettem őket és hát buliban smároltam mással...buta voltam még 14 éves fejjel...
Engem tudtommal senki sem csalt még meg, de 1 emberben kételkedem.. de nem is érdekel mert azt az embert amugysem szerettem és őt én is megcsaltam :D
Amúgy most 1 éve vagyok együtt a barátommal és SOHA nem csaltam meg és SOHA nem is fogom !!! és tudom h ő sem engem :)
17 éves lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!