Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan akit már megcsaltak, vagy megcsalta barátját, barátnőjét?
19:43
Szánalom.
Nem csaltak.
Nem csalok.
Még az első szerelmemet, fél év után, voltam úgy 16. Úgy éreztem, a kapcsolatom kezd kimerülni, a másik lán ymeg pont kéznél volt: ketten sétáltunk az esti utcán, tél volt, a hajára ráesett a hó, és ahogy puszta segítségből lesöpörtem, beindultam rá. Persze szerencsére benne is volt tartás, és azt mondta, hogy vele csak akkor kezdjek, ha a barátnőmet már dobtam.
Senkinek nem volt jó: engem furdalt a lelkiismeret, a lány reménykedett, aztán ő is csalódott, barátnőmnek meg érthetően fájt. Akkor megfogadtam, hog yilyen soha többé nem teszek, és azóta tényleg nem is. Sőt barátnőmmel azután történtek csak az igazi nagy csodák. :)
egyszer csaltak meg...elég hosszú kapcsolat volt,igaz első szerelem de akkor is,a barátnőmmel,az okát pedig valaki elárulhatná mert maximálisan megadtam mindent.azóta boldog vagyok egy új kapcsolatban:)
(de az érzés jó,hogy most már visszasír az akkori barátom,tudom gonosz vagyok de nála nem vagyok rosszabb)
Én is sok pasimat csaltam meg, de igazából egyik se volt komolyabb. Volt aki visszaadta rendesen, de aztán sajna ő húzta a rövidebbet :PP
A mostani páromat soha semmilyen körülmények között nem csalnám meg. És remélem, hogy ő se (: Mindennél jobban szeretem.
12.30-as! Én sose értettem az ilyen házasságokat, de mindegy.
Minek vagytok együtt? Kényelem? Biztonság?
Végülis mindegy. A ti dolgotok. Ha nektek így jó. Mindenki maga alakítja az életét, nem igaz?
Nekem a férjem az első férfi az életemben, s nem azért mert prűd voltam vagy ilyesmi. 2 diplomás, városi nő vagyok.
Egyszerűen nem éreztem érettnek magam még korábban arra, hogy a pettingnél tovább jussunk. Már féltem is, hogy velem van a baj.
Aztán jött Ő (mint a filmekben, komolyan), Vele a 2. estén ágybabújtunk, azóta pedig több mint 6 éve minden nap együtt alszunk. Most lesz kisbabánk:-)
Én mindent megkapok tőle, s mindent elkövetek azért, hogy én is maximálisan teljesítsem a vágyait.
Soha nem csalnám meg! Pedig érdekelhetnének más férfiak...
Ha véletlenül vmikor el is romlana a kapcsolatunk, előbb szállnék ki belőle, minthogy megalázzam egy megcsalással.
Gerinctelenségnek tartom.
De ez az én véleményem, s meglehetősen szubjektív
Bizony, 12:55, nem is merjük sok embernek elmondani, hogy hogyan is rendeztük le a féltékenységünket, azért írom itt le, névtelenül, hadd okuljon az ifjúság :)
Ahogy írod, 6 éve vagytok együtt. Majd 8 év múlva beszélünk.
Arra jöttünk rá, hogy a szerelem nem egyenlő a szexuális kizárólagossággal. Nálunk a szerelem az őszinteséget, a 100% bizalmat és az odafigyelést jelenti. Anyagi szempontból mindegy, nagyjából mindketten ugyanannyit hoztunk a házasságba és ugyanannyival is gyarapítottuk mindketten, tehát nem ez jelenti a kötöttséget.
Ráadásul azzal, hogy elfogadjuk egymás ilyen irányú kíváncsiságát, mindennap meg kell küzdenünk a másik figyelméért, hogy a legszebbek és legkívánatosabbak legyünk a másik számára. A feleségem 2 gyermek után is olyan karcsú, mint a huszonévesek, nekem sincs pocakom, rendszeresen karbantartjuk magunkat.
Szívesen válaszolok még kérdésekre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!