Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan akit már megcsaltak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan akit már megcsaltak, vagy megcsalta barátját, barátnőjét?

Figyelt kérdés
Hello a kérdésem egyszerű csak puszta kíváncsiság. Kérlek írjátok oda hogy fiú vagy lány e az illető és ha lehetséges az okát is. Érdekel, hogy egyáltalán létezik e olyan akit még nem csaltak meg vagy ne csalt meg volna valakit. Előre is köszi a válaszokat
2009. máj. 6. 19:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
76%
28 éves nő vagyok. A férjemmet nem csaltam meg, és nem is szándékozom, ő sem engem erre nyakam teszem, nincs oka rá mindent megkap itthon. Viszont nem vagyok rá büszek, de az előtte lévő pasijaimat egy kivétellel mind megcsaltam, néhányat folyamatosan csaltam.Oka? Hát igazából semmi, csak a puszta kiváncsiság, vágy az új felé.. egyetlen eset volt mikor úgy csaltam meg az egyik páromat, hogy megláttam a barátját. Abban a pillanatban végem volt. Ő most a férjem.
2009. máj. 6. 20:19
 12/22 anonim ***** válasza:

19:43

Szánalom.

Nem csaltak.

Nem csalok.

2009. máj. 6. 20:26
 13/22 anonim ***** válasza:
SOHA nem csaltak meg.. (nem is fognak.. :) és SOHA senkit nem csaltam meg.. (nem is fogok.. :)
2009. máj. 6. 20:41
 14/22 A kérdező kommentje:
hu köszi a válaszokat hát elég durva hogy vannak ilyen emberek akik 2 hét után képesek megcsalni a párjukat... Srác vagyok 18 éves és azt hiszem komoly kapcsolatban vagyok már több mint 1 éve tart. Én magamról sosem tudnám elképzelni hogy megtenném egyszerűen undorító dolog. És amelyik csaj igazábol ez a típus szerintem maximum 1 éjszakára jó hogy a srác jól meg ....... aztán pápá köszi a válaszokat érdekelnének még hogy milyen esetek voltak...:)
2009. máj. 6. 20:54
 15/22 anonim ***** válasza:

Még az első szerelmemet, fél év után, voltam úgy 16. Úgy éreztem, a kapcsolatom kezd kimerülni, a másik lán ymeg pont kéznél volt: ketten sétáltunk az esti utcán, tél volt, a hajára ráesett a hó, és ahogy puszta segítségből lesöpörtem, beindultam rá. Persze szerencsére benne is volt tartás, és azt mondta, hogy vele csak akkor kezdjek, ha a barátnőmet már dobtam.

Senkinek nem volt jó: engem furdalt a lelkiismeret, a lány reménykedett, aztán ő is csalódott, barátnőmnek meg érthetően fájt. Akkor megfogadtam, hog yilyen soha többé nem teszek, és azóta tényleg nem is. Sőt barátnőmmel azután történtek csak az igazi nagy csodák. :)

2009. máj. 6. 21:24
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

egyszer csaltak meg...elég hosszú kapcsolat volt,igaz első szerelem de akkor is,a barátnőmmel,az okát pedig valaki elárulhatná mert maximálisan megadtam mindent.azóta boldog vagyok egy új kapcsolatban:)

(de az érzés jó,hogy most már visszasír az akkori barátom,tudom gonosz vagyok de nála nem vagyok rosszabb)

2009. máj. 6. 21:45
 17/22 anonim ***** válasza:

Én is sok pasimat csaltam meg, de igazából egyik se volt komolyabb. Volt aki visszaadta rendesen, de aztán sajna ő húzta a rövidebbet :PP

A mostani páromat soha semmilyen körülmények között nem csalnám meg. És remélem, hogy ő se (: Mindennél jobban szeretem.

2009. máj. 6. 22:31
 18/22 anonim ***** válasza:
Helló, 36 éves vagyok, férfi. A feleségemmel 14 éve vagyok együtt, és nagyon szeretjük egymást. Mégis megcsaltam jó néhányszor együttlétünk alatt, kíváncsiságom miatt. És ő is megtette, legalább kétszer (az eddigi tudomásom szerint :) ) ugyancsak szexuális kíváncsisága miatt. Mégsem váltunk el, mert a lelki egybetartozást érezzük, ezt tartjuk a házasságunk alapjának, ugyanakkor a szexuális kíváncsiságot természetesnek vesszük. Az utóbbi 5 évben, miután sokat beszélgettünk a kíváncsiságainkról, együtt keresünk hol nőket, hol férfiakat, hol párokat. A szexuális sokszínűséget megkapjuk, és nem csapjuk be egymást. A lehető legjobb döntést hoztuk. Ma jobban szeretjük egymást, mint kapcsolatunk során bármikor. Soha nem fordult meg a fejünkben komolyan, hogy elválunk.
2009. máj. 7. 12:30
 19/22 anonim ***** válasza:

12.30-as! Én sose értettem az ilyen házasságokat, de mindegy.

Minek vagytok együtt? Kényelem? Biztonság?

Végülis mindegy. A ti dolgotok. Ha nektek így jó. Mindenki maga alakítja az életét, nem igaz?

Nekem a férjem az első férfi az életemben, s nem azért mert prűd voltam vagy ilyesmi. 2 diplomás, városi nő vagyok.

Egyszerűen nem éreztem érettnek magam még korábban arra, hogy a pettingnél tovább jussunk. Már féltem is, hogy velem van a baj.

Aztán jött Ő (mint a filmekben, komolyan), Vele a 2. estén ágybabújtunk, azóta pedig több mint 6 éve minden nap együtt alszunk. Most lesz kisbabánk:-)

Én mindent megkapok tőle, s mindent elkövetek azért, hogy én is maximálisan teljesítsem a vágyait.

Soha nem csalnám meg! Pedig érdekelhetnének más férfiak...

Ha véletlenül vmikor el is romlana a kapcsolatunk, előbb szállnék ki belőle, minthogy megalázzam egy megcsalással.

Gerinctelenségnek tartom.

De ez az én véleményem, s meglehetősen szubjektív

2009. máj. 7. 12:55
 20/22 anonim ***** válasza:

Bizony, 12:55, nem is merjük sok embernek elmondani, hogy hogyan is rendeztük le a féltékenységünket, azért írom itt le, névtelenül, hadd okuljon az ifjúság :)

Ahogy írod, 6 éve vagytok együtt. Majd 8 év múlva beszélünk.

Arra jöttünk rá, hogy a szerelem nem egyenlő a szexuális kizárólagossággal. Nálunk a szerelem az őszinteséget, a 100% bizalmat és az odafigyelést jelenti. Anyagi szempontból mindegy, nagyjából mindketten ugyanannyit hoztunk a házasságba és ugyanannyival is gyarapítottuk mindketten, tehát nem ez jelenti a kötöttséget.

Ráadásul azzal, hogy elfogadjuk egymás ilyen irányú kíváncsiságát, mindennap meg kell küzdenünk a másik figyelméért, hogy a legszebbek és legkívánatosabbak legyünk a másik számára. A feleségem 2 gyermek után is olyan karcsú, mint a huszonévesek, nekem sincs pocakom, rendszeresen karbantartjuk magunkat.

Szívesen válaszolok még kérdésekre :)

2009. máj. 7. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!