Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti foglalkoznátok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti foglalkoznátok egy olyan nővel, aki eddig 3 barátját is megcsalta?

Figyelt kérdés
Képes az ilyen a változásra?
2013. aug. 27. 17:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Te sem gondolod komolyan,hogy majd pont melletted válik a hűség mintaképévé.
2013. aug. 27. 17:35
 2/10 A kérdező kommentje:
Akkor ki mellett válik azzá?
2013. aug. 27. 17:36
 3/10 anonim ***** válasza:
Senki mellett, gondolhatod.A statisztika ezt mutatja.
2013. aug. 27. 17:37
 4/10 anonim ***** válasza:
Senki mellett nem válik azzá. Én csak kúrnám, míg nem unnám.
2013. aug. 27. 17:38
 5/10 anonim ***** válasza:
Nőként mondom, hogy nem. Egyébként nem tudom mennyire igaz, de egy mondás szerinte a DNS-ünkben kódolva van, hogy újra és újra ugyan azt a hibát kövessük el. Nem tudom ebből mennyi igaz, de pl barátnőm is olyan volt, hogy megcsalta az egyik barátját akit szeretett. Akkor azt mondta, hogy ilyet soha többet. Aztán megtette megint. Megváltozhat valaki, de pl szerintem ez csak akkor igaz, -mármint,hogy változás van-ha mondjuk a 15 és a 25 éves énjét hasonlítjuk.
2013. aug. 27. 17:39
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem.

Viszont nem a DNS-ünkben van kódolva, inkább egyfajta lelki sérülés lehet. (kényszeres önbizalomtuning, például.)

2013. aug. 27. 17:48
 7/10 anonim ***** válasza:

Ez az ügy hajítós eleve. Haverom is összejött ilyen csajjal. Mikor a nőcike megunta, páros lábbal rúgta ki.

"A vér nem válik vízzé."

Max szexelni összejárnék egy ilyennel, de párként és társamként akiben megbízhatok stb stb... nem tekintenék rá semmiképp. A tiszteletemet sem érdemelné ki.

26 F

2013. aug. 27. 18:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Mindenkinek meg van az életében az egy szereplő akinek kezesbáránnyá válik az ember, legyen az ffi vagy nő.
2013. aug. 27. 19:40
 9/10 anonim ***** válasza:
ha jó csaj mindenképpen lefeküdnék vele, de annyi.
2013. aug. 27. 20:05
 10/10 anonim válasza:
a barátomnak én vagyok a 3. bnője, az elsővel 15 éves korában jött össze (a csaj idősebb volt nála), majdnem 5 évig együtt voltak és őt többször megcsalta. a köv. bnőjét az elején csalta meg, később nem. most 25 éves és velem van 3 éve. én hiszek benne, hogy engem nem csalt meg. főleg, hogy tudom, milyen volt régen és milyen most. ég és föld
2013. aug. 28. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!