Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válaszolnátok 100%-os őszinteséggel az alábbi kérdésre?
Mivel ez egy anonim oldal, így arra kérnélek titeket, hogy tényleg, azt írjátok, amit tennétek, amit a szívetek mond.
Ha lenne egy párkapcsolatotok, ami jól működne és minden oké, de van a régmúltban egy személy, aki nagyon kellett volna szexuálisan, de nem jött össze, viszont még azóta is érdekel ez a személy és most van lehetőségetek, hogy a jelenlegi párotok mellett lefekhessetek vele, úgy, hogy 100%, hogy nem derül ki, megtennétek? Vagy a párkapcsolatot választanátok? A korotokat és a nemeteket is írjátok le, köszi!
NEM PROVOKATÍV KÉRDÉS, EGYMÁS OSZTÁSÁBÓL NEM KÉREK! Köszönöm!
Van egy ismerosom, aki napi rendszeresseggel, tobb novel is csalja a parjat. Persze ez extrem pelda, de szerintem manapsag 10bol 7en bevallalnak a "regi vagyalmot". Lehet, hogy en sem tudnek ellenallni a csabitasnak.
20/L
a csábítás csak akkor áll fenn, ha a kapcsolatban nem működik minden, és nem minden oké. ilyenformán, ha a feltételeid (minden jó, minden oké) teljesülnek, akkor esélytelen, hogy elcsábuljak és megcsaljam a barátom.
még rosszul működő kapcsolatban, ahol már azon gondolkodtam, mit is mondjak a szerencsétlennek szakító szöveg gyanánt, és lett volna lehetőségem félrelépni- erre már volt példa-, akkor sem csaltam meg. hát még ha szerelmes vagyok és minden hiper-szuper jó. lényegtelen, hogy nem derül ki, egyáltalán a vágy sincs meg bennem a dologra.
utolsó vagyok, ez lemaradt: engem már csaltak meg, és nem csak egyszeri alkalom volt. 1 hónapon keresztül kúrogatott mást, mire én megtudtam. és semmi vágy nincs bennem, hogy egy szemét disznó tetteit valaki olyanon vezessem le, aki nem tett nekem semmi rosszat, sőt, a világon az egyik legboldogabb emberré tesz. mert miért büntetném őt, amikor csak a szívét adta nekem? nincs értelme.
21/l
Nem, soha.
1. Van gerincem és lelkiismeretem.
2. Egy kóbor numeráért nem dobok el egy párkapcsolatot és egy nőt, akit szeretek.
Van ilyen férfi az életemben, elég mókás sztori - az utolsó pillanatban gondolta meg magát, amikor rájött, hogy szerelmes vagyok belé. Én akkor már tudtam, hogy járni nem fogunk, de szerettem volna legalább egyszer szexelni vele. Szörnyű csalódott voltam. Ennek több, mint tíz éve.
Most van egy párkapcsolatom. Több sikertelen próbálkozás után egy olyan, ami egyszerűen szuper. Imádom a párom! Ráadásul isteni vele a szex is. Innentől logikusan gondolkodva miért csalnám meg? Egy évtizedes emlék miatt? Ugyan már!
Bejöhet nekem akárhogy akárki, nekem a párom lenne az első. Nem csalnám meg semmi pénzért. Egyrészt, mert elítélem erősen a megcsalást és azt aki hűtlen, másrészt nem is tudnám megtenni, egyszerűen nem vinne rá a lélek.
Bele lehet kötni, de annak gratulálok, hogy jobban tudja, mit gondolok, mint én magam.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!