Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Válaszolnátok 100%-os őszintes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válaszolnátok 100%-os őszinteséggel az alábbi kérdésre?

Figyelt kérdés

Mivel ez egy anonim oldal, így arra kérnélek titeket, hogy tényleg, azt írjátok, amit tennétek, amit a szívetek mond.

Ha lenne egy párkapcsolatotok, ami jól működne és minden oké, de van a régmúltban egy személy, aki nagyon kellett volna szexuálisan, de nem jött össze, viszont még azóta is érdekel ez a személy és most van lehetőségetek, hogy a jelenlegi párotok mellett lefekhessetek vele, úgy, hogy 100%, hogy nem derül ki, megtennétek? Vagy a párkapcsolatot választanátok? A korotokat és a nemeteket is írjátok le, köszi!

NEM PROVOKATÍV KÉRDÉS, EGYMÁS OSZTÁSÁBÓL NEM KÉREK! Köszönöm!

2013. dec. 26. 17:42
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
megbeszélném a jelenlegi párommal, s bevennénk trojkába :)
2013. dec. 26. 18:28
 22/47 anonim ***** válasza:
nem
2013. dec. 26. 18:35
 23/47 anonim ***** válasza:
na, viccet felreteve...ha minden klappol, akkor nem fordulna meg ilyen a fejemben, hogy szexualisan vonzodom egy csaj irant aki még nem volt meg:..ha mégis motoszkál ilyesmi, akkor lehet kifulladt a kapcsolat, s mérlegelnék mi a jobb számomra. Ha egyszer megcsalnám, hiába nem derulne ki, akkorsem tudnék ugyanolyan oszinten a szemebe nezni a paromnak. Ez pedig megmérgezné a koztunk levo viszonyt
2013. dec. 26. 18:42
 24/47 anonim ***** válasza:

ha a feltélel, hogy jól mükődő a kapcsolat, akkor nem.

ha viszont rosszul müködne, simán.

2013. dec. 26. 18:45
 25/47 anonim ***** válasza:
Nem. És azért mert akármennyire is bejön, többet akarnék tőle egy idő után mert ismerjük egymás eléggé. :)( ilyen helyzetben vagyok pont) Legfeljebb miután szakitottam volna a barátommal utána basznék vele egy orbitálisat:)
2013. dec. 26. 18:52
 26/47 anonim ***** válasza:
Nem tenném meg. Ha már egyszer belemennék párkapcsolatba, nem azért tenném, hogy aztán másba melegítsem a farkam. 39/F
2013. dec. 26. 18:55
 27/47 anonim ***** válasza:

Jah, hát, ha annyira muszáj lenne, max. megbeszélném a párommal, hogy 3-masba. Általában erre kicsi lenne az esély, igy nyugodtan le tudnák tenni a dologról :)) .

39/F

2013. dec. 26. 18:57
 28/47 anonim ***** válasza:
ha komoly hosszú távú kapcsolatot szeretnék a jelenlegi párommal akkor nem, de ha úgy gondolom, hogy úgysem lesz hosszú távú a dolog akkor igen.
2013. dec. 26. 19:01
 29/47 anonim ***** válasza:
100%

megtettem. bár azóta már szakítottam azzal a fickóval akit megcsaltam.

nos, tudtam magamról, ha nem élek a kínálkozó lehetőséggel, akkor egy életre bánni fogom.

szexeltünk egy hatalmasat, és utána már nem is gondoltam rá többet. abszolút megérte, semmi bűntudatom nincs.

26N

2013. dec. 26. 19:17
 30/47 anonim ***** válasza:
ez nagyban függ az adott párkapcsolatomtól. ha jól működik, és szexuálisan is rendben vagyunk, nem csábulnék el. de volt már részem olyan szituációban, hogy szexuális téren nagyon nem működött a párkapcsolatom, de azt leszámítva minden rendben lett volna... viszont ez igencsak nyomasztó hatással volt ránk, és akkor ostromolt is egy fiú, akihez vonzódtam. bár végül ott sem léptem félre, de lényegesen nehezebb volt ellenállni a kísértésnek. ha szeretem a páromat, nem tudnám ezt megtenni vele, mert a lelkiismeret-furdalás nem hagyna nyugton.
2013. dec. 27. 12:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!