Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válaszolnátok 100%-os őszinteséggel az alábbi kérdésre?
Mivel ez egy anonim oldal, így arra kérnélek titeket, hogy tényleg, azt írjátok, amit tennétek, amit a szívetek mond.
Ha lenne egy párkapcsolatotok, ami jól működne és minden oké, de van a régmúltban egy személy, aki nagyon kellett volna szexuálisan, de nem jött össze, viszont még azóta is érdekel ez a személy és most van lehetőségetek, hogy a jelenlegi párotok mellett lefekhessetek vele, úgy, hogy 100%, hogy nem derül ki, megtennétek? Vagy a párkapcsolatot választanátok? A korotokat és a nemeteket is írjátok le, köszi!
NEM PROVOKATÍV KÉRDÉS, EGYMÁS OSZTÁSÁBÓL NEM KÉREK! Köszönöm!
nem, mert hiába nem derülne ki, én tudnám
soha nem csalnék meg senkit
Volt ilyen szituáció az életemben, nem szexeltem azzal az illetővel mai napig se.
21/L
ha van párom,és szeretem mert ugye
"ami jól működne és minden oké "
akkor biztosan nem tenném meg,mert akkor alapban nem is érdekel más.
18f
Nem tudom.
Megpróbálnák ellenállni.
Nagyon szemét dolog lenne a csajjal szemben akivel járok.
M eg aztán ha szeretek valakit, nem csalom meg.. 24/ f
Jelenleg párkapcsolatban élek és van a múltamban pontosan ilyen illető akit írsz te is, szoktam rá gondolni néha-néha mi lehet most vele stb... Igaz, gyorsan el hesegetem a gondolatot.
Tehát a válaszom : NEM! Egy erős NEM.
Tisztelem annyira a páromat és mindig megmondom neki az őszintét. Én nyílt ember vagyok amúgy is a párommal. Gyerekesnek tartom a titkolózást.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!