Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Válaszolnátok 100%-os őszintes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válaszolnátok 100%-os őszinteséggel az alábbi kérdésre?

Figyelt kérdés

Mivel ez egy anonim oldal, így arra kérnélek titeket, hogy tényleg, azt írjátok, amit tennétek, amit a szívetek mond.

Ha lenne egy párkapcsolatotok, ami jól működne és minden oké, de van a régmúltban egy személy, aki nagyon kellett volna szexuálisan, de nem jött össze, viszont még azóta is érdekel ez a személy és most van lehetőségetek, hogy a jelenlegi párotok mellett lefekhessetek vele, úgy, hogy 100%, hogy nem derül ki, megtennétek? Vagy a párkapcsolatot választanátok? A korotokat és a nemeteket is írjátok le, köszi!

NEM PROVOKATÍV KÉRDÉS, EGYMÁS OSZTÁSÁBÓL NEM KÉREK! Köszönöm!

2013. dec. 26. 17:42
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:

nem, mert hiába nem derülne ki, én tudnám

soha nem csalnék meg senkit

2013. dec. 26. 17:51
 12/47 II.Dartheon ***** válasza:
Ha minden oké lenne a jelenlegi párkapcsolatommal, akkor hagynám - de most hallom a gonosz kis hangot hátulról, hogy "úgyse derül ki, és jól fogod érezni magad"... háát.. csak talán (biztos!) a lelkiismeretem nem hagyna békén, tudván, hogy megcsaltam a szeretett lányt, akivel együtt vagyok.
2013. dec. 26. 17:52
 13/47 anonim ***** válasza:
Én egy rosszul működő párkapcsolatban voltam benne,és közben összefutottam egy olyan pasival,akihez régen nagyon vonzódtam szexuálisan. Ez a vonzalom megmaradt,a pasi 1 hónapig fűzött egy kis szex miatt. Meg sem fordult a fejemben,hogy belemennék,csak az,hogy a páromnak szóljak-e róla vagy sem. 22/L
2013. dec. 26. 17:54
 14/47 QueenRavenna ***** válasza:

Volt ilyen szituáció az életemben, nem szexeltem azzal az illetővel mai napig se.

21/L

2013. dec. 26. 17:54
 15/47 anonim ***** válasza:

Nem

18F

2013. dec. 26. 17:56
 16/47 anonim ***** válasza:

ha van párom,és szeretem mert ugye

"ami jól működne és minden oké "

akkor biztosan nem tenném meg,mert akkor alapban nem is érdekel más.

18f

2013. dec. 26. 17:58
 17/47 anonim ***** válasza:
Ha kívánnám őt, akkor lefeküdnék vele és szakítanék a párommal, mert így semmi értelme egy kapcsolatnak.
2013. dec. 26. 17:58
 18/47 anonim ***** válasza:

Nem tudom.

Megpróbálnák ellenállni.

2013. dec. 26. 17:59
 19/47 anonim ***** válasza:

Nagyon szemét dolog lenne a csajjal szemben akivel járok.

M eg aztán ha szeretek valakit, nem csalom meg.. 24/ f

2013. dec. 26. 18:02
 20/47 anonim ***** válasza:

Jelenleg párkapcsolatban élek és van a múltamban pontosan ilyen illető akit írsz te is, szoktam rá gondolni néha-néha mi lehet most vele stb... Igaz, gyorsan el hesegetem a gondolatot.

Tehát a válaszom : NEM! Egy erős NEM.

Tisztelem annyira a páromat és mindig megmondom neki az őszintét. Én nyílt ember vagyok amúgy is a párommal. Gyerekesnek tartom a titkolózást.

26F

2013. dec. 26. 18:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!