Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Válaszolnátok 100%-os őszintes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válaszolnátok 100%-os őszinteséggel az alábbi kérdésre?

Figyelt kérdés

Mivel ez egy anonim oldal, így arra kérnélek titeket, hogy tényleg, azt írjátok, amit tennétek, amit a szívetek mond.

Ha lenne egy párkapcsolatotok, ami jól működne és minden oké, de van a régmúltban egy személy, aki nagyon kellett volna szexuálisan, de nem jött össze, viszont még azóta is érdekel ez a személy és most van lehetőségetek, hogy a jelenlegi párotok mellett lefekhessetek vele, úgy, hogy 100%, hogy nem derül ki, megtennétek? Vagy a párkapcsolatot választanátok? A korotokat és a nemeteket is írjátok le, köszi!

NEM PROVOKATÍV KÉRDÉS, EGYMÁS OSZTÁSÁBÓL NEM KÉREK! Köszönöm!

2013. dec. 26. 17:42
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
24/l voltam, ez lemaradt
2013. dec. 27. 12:07
 32/47 anonim ***** válasza:

Nem.

18/L

2013. dec. 28. 18:08
 33/47 anonim ***** válasza:
Nem tenném meg, ha kapcsolatban vagyok. Ha szakítok a párommal, mert van más, akkor oké, de a háta mögött semmiképp sem.
2013. dec. 28. 18:12
 34/47 anonim ***** válasza:
előző 21/L
2013. dec. 28. 18:12
 35/47 anonim ***** válasza:

Nem.

17/L

2013. dec. 28. 18:13
 36/47 anonim ***** válasza:

Igen.

22/n

2013. dec. 28. 18:16
 37/47 anonim ***** válasza:
nem tenném L
2013. dec. 28. 18:25
 38/47 anonim ***** válasza:
24%

Megtenném, lefeküdnék vele. Akár többször is, ha titokban marad.

30/F

2013. dec. 28. 18:27
 39/47 anonim ***** válasza:

ha 100% hogy nem derül ki, akkor igen megcsalnám.

Engem megcsaltak, átvertek, nekem az ilyen már nem okoz bűntudatot, nem tudok hűséges lenni úgy, hogy ha van lehetőségem félrelépni ne tegyem meg. (Múltkor pl. Balatonon voltam valakivel mikor a párom pest megyei.)

2013. dec. 28. 18:27
 40/47 anonim ***** válasza:

Ha legyőzöm az egészséges morális érzéket, akkor is marad valami, ami miatt hatalmas NEM a válasz.

Kellene másodszor is. Aztán harmadszor.

Valamit ha csinálsz, csináld normálisan. Ha B miatt elhagyod A-t, az kerek. Ha A-nál maradsz, az a legkerekebb. Ha hárman eldöntitek, hogy összeköltöztök, akkor sincs túl nagy baj (leszámítva azt az óvodát, amit már két nő összezárása is jelent).

2013. dec. 28. 18:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!