Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Te megtennéd ezt egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te megtennéd ezt egy olyan emberrel akit nagyon szerettél és még talán most is?

Figyelt kérdés
Hozzàjàrulnàl egy leleplező ( botrány) írásról róla. ( 6 évig voltam vele. Kifosztott teljesen érzelmileg és a végén anyagilag is....)

2013. dec. 25. 18:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nekem is ird már meg a sztorit :) engem is kifosztott egy ember :D meg még jopárat...csak a keresztneve érdekelne :D
2013. dec. 25. 20:15
 12/17 anonim ***** válasza:
Legalább annyi pénzt csinálj belőle, amennyit elvett tőled :)
2013. dec. 25. 20:16
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha igy a lelkiismereted megnyugszik,akkor tedd meg!Nekem is leirhatod a sztorit!
2013. dec. 25. 20:20
 14/17 anonim ***** válasza:
A harag rossz tanácsadó,a bosszú nem vezet jóra.Szerintem nem érdemes a másik szintjére süllyedni,ezzel a saját kezeidet is besározod.
2013. dec. 25. 20:24
 15/17 anonim ***** válasza:

"szeretné a volt párom korrupciós, csalás munka ügyeit is felgöngyölíteni"

Bocs, de 6 évig te is ebből a pénzből éltél!!

Most meg odacsinálnál ahonnan etettek??

2013. dec. 25. 20:28
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem éltem az ő pénzéből! Az elején eljátszotta hogy van pénze. Tudta hogy a családom akkor egész jól állt anyagilag. Később tudtam meg ezeket a dolgokat és akkor elkezdett nálam lakni amit én fizettem...! Mert hogy befektette a pénzét gondok vannak. Végén örököltem egy lakást és annak az árát befektette Ő hogy együtt tudjuk lennie majd ebből nem lett semmi. Tudom hogy én is hibás vagyok, de egy 20 éves naiv hülye liba voltam.... A lényeg hogy sajnálom azokat akiket életveszélyes helyzetekbe kevernek ezekkel a csalásokkal...
2013. dec. 25. 20:37
 17/17 anonim ***** válasza:

"egy 20 éves naiv hülye liba voltam...."

Nem csak voltál,

ha ezeknek ellenére még mindig szerelmes vagy belé!!!

2013. dec. 26. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!