Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elhinnétek a párotoknak, hogy végleg megváltozott?
Figyelt kérdés
Kiderült hogy régen, még a megismerkedésünk után az első 1-2 hónapban a szexuális együttléteinket teregette ki a barátainak (nem épp magasztaló stílusban), azt is mondogatta nekik, hogy fél, hogy nem tud majd levakarni engem és akkor még nem csak én voltam az egyedüli partnere. Most már 2 éve együtt vagyunk, meg is beszéltük, illetve ő is elmondta, hogy ő régen úgy állt ehhez a kapcsolathoz, hogy majd valami lesz belőle, komoly szándékok nélkül, nem hitte volna, hogy így meg fog szeretni. Néha azt is mondogatja, hogy egyszer úgyis én leszek a felesége. Ti elhinnétek, hogy tényleg ennyire megváltozott a véleménye, az érzései? Én nem tudom elfelejteni azt, hogy ilyeneket mondott rólam anno.2013. dec. 24. 10:58
11/11 anonim válasza:
Legalább a párod igyekszik kedves másodikos, ez azért már haladás, hátha... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!