Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom nem akarja, hogy ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem akarja, hogy ha összeköltözünk pénzeljem anyámat. Normális?

Figyelt kérdés
A teljes fizumat anyámnak szoktam adni, még így sem tudjuk a számlákat kifizetni. Párom azt mondta, ha náluk lakom akkor ő kezeli a pénzt. Mit képzel magáról?
2013. dec. 22. 21:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
88%

Értem, természetes hogy segítesz anyukádnak. De érdemesnek látod hogy egy olyan emberrel költözz össze aki jómaga is munkanélküli és annak ellenére hogy neki nincs pénze még a tiédet akarja kezelni?

Ő és az apja hogyan tartják el magukat? Azt írod munkanélküliek. Nem lenne jó ötlet a fizetésedből még két munkanélkülit támogatnod mikor az anyukádon is segíthetsz azzal az erővel.

2013. dec. 22. 21:46
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok, bár a hét balekja címet másik kérdező nyerte nálam, de te is dobogós vagy.

Az természetes, hogy ahová költözöl, ott szállsz be a költségekbe, tehát nem a teljes fizetésed kéne anyukádnak adni. Azt mégis hogy képzeled, hogy odaköltözöl valakihez, de a fizetésed máshová viszed?

Viszont az se normális, hogy a párod óhajtja a fizetésed kezelni. Mintha az egyetlen dolgozóra mindenki le akarna csapni és élősködni rajta.

Ha te kerested a pénzt, akkor kezeld te, legyél már annyira felnőtt. Persze támogathatod anyukádat amennyi belefér, ahol laksz ott szállj be a költségekbe részarányosan (tehát ne te fizesd a teljeset). De a fizetésed ne add oda senkinek, hogy beossza.

2013. dec. 22. 21:55
 13/20 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem tudom megállni, hogy ne adjam oda a fizumat anyámnak, pedig minden hónapban megfogadom.
2013. dec. 22. 21:58
 14/20 anonim ***** válasza:
76%
hát akkor szerintem ez itt tul is van tárgyalva.
2013. dec. 22. 21:59
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát én sem engedném, hogy odaadd neki az egész fizetésedet, pontosabban nem is lakhatnál nálam, ha semennyit nem adnál bele a "közösbe". Mégis ki fogja kifizetni a számlákat, kaját venni stb?

Anyukád meg felnőtt ember. Nem kötelező hitelt felvenni, de ha megtette, már az ő dolga, hogy hogyan fizeti vissza.

Ha jól állnátok anyagilag, persze más helyzet, de így...

Ha nem bírod megállni, add neki mondjuk a fizetésed 10%-át.

2013. dec. 22. 22:55
 16/20 anonim ***** válasza:

Kérdező, jól kidolgozott kamu lenne amúgy, de van egy apró probléma: te valószínűleg 10-14 évesnél nem vagy idősebb, így nem tudod, hogy ha egy családban senki nem keres pénzt, ott nem tudnak megélni. Szóval ennek a mindenki munkanélküli -dolognak fuss neki még egyszer. Csak vigyázz, nehogy belezavarodj, és a végén azt írd, hogy te is munkanélküliként kapsz fizetést, mert az nem szokás.

Egyébként kitört a téli szünet, hogy tele van ma kamu kérdésekkel az oldal?

2013. dec. 22. 23:18
 17/20 anonim ***** válasza:

kedves utolsó, te sem nagyon vagy tisztában a jogszabályokkal és a segélyezési rendszerrel. Ha valaki munkanélküli, de együttműködik a munkanélküli központtal, akkor kapja az FHT-t (foglalkoztatást helyettesítő támogatás), ami 22.800ft. Ez kétszer 45E ft, plusz ha feketén dolgoznak...

nem mondom, hogy nem kamu a kérdés, de nem az miatt, amit te írtál

2013. dec. 23. 00:16
 18/20 anonim ***** válasza:
Igen, én is 10% körül adnék, ha értelmét látom.
2013. dec. 23. 00:30
 19/20 anonim ***** válasza:

"ha egy családban senki nem keres pénzt, ott nem tudnak megélni"

Dehogynem testvírem, dehogynem.

Szóval vagy romák, vagy kamu kérdés. Ha kamu, akkor a jobbik fajta, hihető sztori egy ostoba főhőssel. Ha romák vagytok, akkor szerintem költözzetek össze mind, te meg szüld a pulyákat.

2013. dec. 23. 07:52
 20/20 Nádszálkisasszony ***** válasza:
Egyikőtök se gondolkozik helyesen. Összeköltözés után, ha ti is nehezen éltek meg nem túl célszerű édesanyádat támogatni. De a párodat se értem, hiszen milyen jogon akarja a te pénzedet beosztani!? É még várnék az összeköltözéssel.
2013. dec. 23. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!