Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanom kellene vele?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok. Nemrég lett az első barátnőm. De nem túl egyszerű a dolog. Mindig is vágytam egy társra, mint mindenki. Évekig sikertelen voltam ebben, és az utóbbi időben felkészítettem magam arra, hogy nyugodjak meg, egyedül fogom leélni az életem. S különben sem hiányzik nekem egy nő a vele járó problémákkal. (veszekedések, féltékenykedés, idegeskedés, határidők, kötelező költségek stb..) Így nem kell beszámolóval tartoznom senkinek. Akkor aljasodom le, amikor akarok. Nem folytatom, értitek mire gondolok.

És akkor toppant be az életembe egy lány. 4 hete "vagyunk együtt". Ő szép, intelligens és sikeres a munkájában. Nekem nincs bevételem, nem vagyok tapasztalt, hiszen ő az első nekem. Így arra gondoltam, hogy szakítok vele, mert sokkal jobbat érdemel tőlem. Egy férfit, aki tényleg az, nem csak biológiailag. Ért a nőkhöz, tapasztalt, meg tudja védeni, van pénze, sikeres az életben, humoros, stb... Kérdés, hogy ezt hogy adjam neki elő? Karácsony előtt még, hogy szilveszterkor hátha bepasizik? Mit gondoltok?

2013. dec. 22. 20:23
 1/9 anonim ***** válasza:
hogy hülye vagy, inkább foglalkozz vele
2013. dec. 22. 20:24
 2/9 anonim ***** válasza:
ha szakitasz vele,öld meg magad légyszives!
2013. dec. 22. 20:27
 3/9 A kérdező kommentje:
Figyelj, ő már bejárta a világot szinte. Minden nyáron külföldön nyaral. Én pl. sose voltam még az országhatáron kívül. Az előző pasija a tengerparton jegyezte el. Hol tudnék én ilyen szintet hozni??? Egyáltalán nem engem érdemel meg.
2013. dec. 22. 20:29
 4/9 anonim ***** válasza:
ne mártírkodj. még egy nőt csak-csak megsajnálnak, de egy férfitól szánalmas.
2013. dec. 22. 20:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Azt hogy hülye vagy, mindenkinek el kell valahol kezdenie. Te kicsit később kezdted mint az átlag, ez való igaz, de szerintem ezzel nincs semmi gond. Ráadásul ez a lány ezek szerint elfogad, szeret téged, ne legyél már ennyire hülye!! És hidd el nem a pénz, meg a tapasztalat a legfontosabb, de még a humor sem elsődleges, ráadásul az önbizalommal (amit egy sikeres kapcsolat okoz) fejleszthető, ugyanúgy mint a "védelmező képesség", ami egy idő után ki fog alakulni, csak bele kell jönnöd! Munkád meg lehet még, elég fiatal vagy. De ha mindenképp ezt akarod, hát tedd, a lánynak lesz egy szar karácsonya, te meg egész életedben bánni fogod. Ha csak e miatt akarod kirakni. Ha nem bírsz vele lenni, nem szereted az más, de a kérdésedből nem ezt látom.
2013. dec. 22. 20:34
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem mondanám, hogy szeret. Még csak 4 hete ismerjük egymást.
2013. dec. 22. 20:39
 7/9 anonim ***** válasza:

nem h meghálálnád az égnek hogy ennyi idõ után van csajod ha most lekoptatod ilyen hülye okok miatt akkor megis érdemled h egyedül maradj

szval ne szakíts vele és hozd ki magadból a legjobbat

2013. dec. 22. 20:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Ne add itt elő a mártírt, mert szánalmas. Be vagy fosva, hogy nem tudsz megfelelni neki, és ő fog lekoptatni téged, meg majd összetöri a kicsi szívedet. Légy végre férfi, ne keress ilyen szánalmas kifogásokat. Küzdj! Ha erre nem vagy képes, tényleg nem érdemelsz nőt. Valószínűleg a lányt valami megfogta benned. Ne gondolkozz rajta, hogy vajon mi lehetett az (biztos nem az egzisztenciád, úgyhogy valószínűleg normális nő), hanem tegyél végre valamit. Gondolom a szeretetedre pályázna nem a pénzedre, viszont tuti nem is a nyavalygásra. Nyomás, kapard össze magad és adj hálát az égnek, hogy az után is kaptál egy esélyt, hogy már feladtad. Nem mindenkinek adatik meg.
2013. dec. 22. 20:54
 9/9 anonim ***** válasza:
HÜLYE VAGY! SŐT: még azt se érdemled meg. TE HÜLE!!!
2013. dec. 22. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!