Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanom kellene vele?
25 éves vagyok. Nemrég lett az első barátnőm. De nem túl egyszerű a dolog. Mindig is vágytam egy társra, mint mindenki. Évekig sikertelen voltam ebben, és az utóbbi időben felkészítettem magam arra, hogy nyugodjak meg, egyedül fogom leélni az életem. S különben sem hiányzik nekem egy nő a vele járó problémákkal. (veszekedések, féltékenykedés, idegeskedés, határidők, kötelező költségek stb..) Így nem kell beszámolóval tartoznom senkinek. Akkor aljasodom le, amikor akarok. Nem folytatom, értitek mire gondolok.
És akkor toppant be az életembe egy lány. 4 hete "vagyunk együtt". Ő szép, intelligens és sikeres a munkájában. Nekem nincs bevételem, nem vagyok tapasztalt, hiszen ő az első nekem. Így arra gondoltam, hogy szakítok vele, mert sokkal jobbat érdemel tőlem. Egy férfit, aki tényleg az, nem csak biológiailag. Ért a nőkhöz, tapasztalt, meg tudja védeni, van pénze, sikeres az életben, humoros, stb... Kérdés, hogy ezt hogy adjam neki elő? Karácsony előtt még, hogy szilveszterkor hátha bepasizik? Mit gondoltok?
nem h meghálálnád az égnek hogy ennyi idõ után van csajod ha most lekoptatod ilyen hülye okok miatt akkor megis érdemled h egyedül maradj
szval ne szakíts vele és hozd ki magadból a legjobbat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!