Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanom kellene vele vagy elfelejteni a másik pasit?
Figyelt kérdés
Megcsaltam a barátomat és most újra együtt vagyunk viszont akivel megcsaltam eszembe szokott jutni néha és ma szex közben is eszembe jutott , jó a barátommal csak néha eszembe jut és nem tudom mit csináljak.2013. jan. 25. 22:54
1/4 anonim válasza:
Döntsd el, hogy ki a fontosabb. A barátod, vagy akivel megcsaltad.
2/4 anonim válasza:
Szakítsál a barátoddal,hátha legközelebb nem egy r*bancot fog ki
3/4 anonim válasza:
miért vagy akkor még mindig a barátoddal? hiszen megcsaltad, akkor valószínű nem stimmel minden köztetek, különben nem lett volna ez.. ne vedd támadásnak, és ítélkezni se akarok, nem az én dolgom, de talán kicsit távolságot kéne tartanod tőle is, meg a másik sráctól is, hogy tisztába jöjj az érzéseiddel
4/4 anonim válasza:
én ugyanebbe vagyok csak fiu vagyok. Én most szünetet kértem. Szakítani fogok vele mert nem tudok a szemében nézni nem ezt érdemli. Ráadásil a szobatársával... El se mondhatom neki....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!