Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanom kellene vele de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanom kellene vele de belehalnék? Hogy dolgoztátok fel ha szakítottatok?

Figyelt kérdés
Ez az első komoly kapcsolatom, 10 hónapja vagyunk együtt. Mindenem lett és úgy érzem becsavarodnék ha nem lenne velem. De mostanában elég sok mindent megenged magának csúnyán beszél stb. Nem tudom mit kellene tennem hogy ez változzon. Gondoltam arra hogy hátha más vki jobban értékelne de nekem ő a mindenem. 20/L
2013. jún. 17. 08:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezeket elondtad neki is?Mármint hogy csúnyán beszél veled és ez neked nem tetszik?
2013. jún. 17. 08:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy kapcsolatban gondot okoz a kommunikáció vagy annak a hiánya, bizony ott elég nagy gondok vannak/lesznek ... :/

Beszélj vele erről, és ha képes változtatni, akkor semmi gond nem lehet!

2013. jún. 17. 08:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz: mondjuk első körben beszéld meg vele! Gyanítom, eddig még nem szóltál neki. Vagy legfeljebb csak halvány említés szintjén...
2013. jún. 17. 09:06
 4/5 ASOT ***** válasza:
100%

Azért mert csúnyán beszél, azért alapból szakítani hülyeség.

Ezt beszéld meg vele.

Ha lehetetlen vele beszélni bármiről komolyan és őszintén akkor majd gondolkozz el a kérdéseden újra.

2013. jún. 17. 09:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha valami nem tetszik,mindig szólj,és ha többszöri kérés ellenére sem változtat a dolgon,illetve úgy viselkedik,mint aki nem tisztel,nem becsül,akkor gondolkodj el ezen.
2013. jún. 17. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!