Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítottatok már azért, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottatok már azért, mert a túl sok volt a másik ragaszkodása?

Figyelt kérdés
Párom nagyon kötődik hozzám (fél éve vagyunk együtt). Állítása szerint csak velem tudja megbeszéli a problémáit, mert csak én értem őt meg. Ha nem vagyok vele fél óránként hívogat. Mindenről beszámol nekem, és nekem is mindenről be kell számolnom neki. És egyik alkalommal amikor tudta hogy a haverjaimmal (fiúk) bulizok annyira ideges volt, hogy bevett egy csomó nyugtatót. Számomra már nagyon megterhelő a ragaszkodása, szerintem túlzásba viszi. 24/N
2013. máj. 10. 23:04
 1/9 anonim ***** válasza:
lol
2013. máj. 10. 23:05
 2/9 anonim válasza:
Ez már túlzott ragaszkodás...
2013. máj. 10. 23:05
 3/9 anonim ***** válasza:

Minden elismerésem, hogy még bírod. Én biztosan kilépnék ebből a kapcsolatból...engem megfojtana ez :/

24N

2013. máj. 10. 23:16
 4/9 anonim ***** válasza:
nem, de sok ilyet végignéztem már.
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én az ilyentől rögtön menekülőre fogom, úgy érzem, hogy megfojt. Az önálló, magabiztos, egyedül is boldogulni képes emberek vonzanak, nem az érzelmi piócák.
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát elégé.:D
2013. máj. 10. 23:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez komoly személyiségzavarra vall. Nem normális dolog. Nem ártana szakemberhez fordulnia, ha kapcsolatot akar (akár veled, akár mással.)
2013. máj. 10. 23:39
 8/9 anonim ***** válasza:
MENEKÜLJ!
2013. máj. 10. 23:49
 9/9 anonim ***** válasza:

Komolyan mondom nők, hol van az alja a rossz pasik keresésének? Azt hittem egy szint alatt már nincs, de most olvasom ,hogy még is van.

Kérdező, neked aztán kijutott a legrosszabból. Férfinak távolról sem nevezhető, sőt felnőttnek sem.

2013. máj. 11. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!