Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Kétségbeestem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Kétségbeestem. Szakítanom kellene vele?

Figyelt kérdés
10 hónapja vagyunk együtt a barátommal(20).Kb 1 hete volt egy megérzésem. Belenéztem a facebookjába,és láttam hogy más csajokat fűzött.Röviden annyi hogy panaszkodott nekik hogy megunt engem és hogy szar a szex,kalandra vágyik és találkozni is akart velük,bár a egyik lány visszutasította.Természetesen nekem ennek az ellenkezőjét mondta:szeret és volt egy időszak amikor mások is tetszettek neki de ez nem így van most..Régebben is volt már ebből probléma,hogy más csajokkal akart találkozgatni,akkor el is hittem neki hogy nem tette.De már nem bízom benne.Én még szeretem,de mostanában nem érzem hogy ő szeretne.Mit tanácsoltok mit tegyek?18/L
2013. aug. 9. 11:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Dobd ki. Tudom most úgy tűnik, hogy csak egy unatkozó ember írt ide kommentet de ha nem is most akkor pár év múlva az ilyeneket miatt fogtok szétválni és átkozni fogod ezt az időt hogy nem dobtad ki és, hogy több éved ment rá stb....

ahogy a mondás is tartja kutyából nem lesz szalonna!

2013. aug. 9. 11:51
 2/4 anonim válasza:
Krumpli.
2013. aug. 9. 11:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Kukába vele...
2013. aug. 9. 11:54
 4/4 anonim ***** válasza:
nyolcvan millió éve szakítottam volna már vele
2013. aug. 9. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!