Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehenék? én 33éves vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehenék? én 33éves vagyok férfi a lány 17éves. Amikor megismertem a lányt 20 éves barátja volt. A kapcsolatuk már nagyon a végét járta.

Figyelt kérdés
Megismerkedésünk után többször megcsalta a barátját velem. Igaz az ő kapcsolatuk már kihalóban volt. Végül szakitottak. Velem továbbra is találkozgatott a lány. Elég erős érzelmi kötödést mutatott felém, de közölte velem, h nem akarja elkötelezni magát. Rá kb 1,5 hónapra lefeküdt 1 osztálytársával, majd pár hét múlva vszinüleg újra megtette ezt.Bennem a szavaival élve a "csendes örültet" szereti. Osztálytársában meg azt, h pont ellentétem, és tud felette "anyáskodni". Sajnos érzelmileg nagyon kötödöm a lányhoz. Ő is szeret, de ilyen nyitott kapcsolatot akar. Mit tehetnék, h úra felébresszem benne azt lángolást ami meg volt köztünk?Nos nem a sexel van gond,ezt most nem ecsetelném miért van így, de mégis megteszi a másik srácal is.Én szeretnék a lányal komolyabban lenni.Esteleg beszélgessek el a másik srácal,h nem tetszik ahogy bekavar nekem?

2013. dec. 22. 16:58
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Ennyi idősen ott tartasz, hogy egy ilyen országos r... így a bolondját tudja veled járatni?

23/N

2018. márc. 2. 09:36
 32/33 anonim ***** válasza:
Több mint 4 éve írtad ezt a kérdést. Azt ne mondd hogy a lány még mindig szórakozik veled te pedig mész is utána mint egy papucs. Ha igen ezt sűrgősen el kell felejtsd mert nem fog megállapodni melletted. Lényegtelen hogy ő már 21 éves ha eddig nem kellettél neki tartós kapcsolatra sajnos ezután sem fogsz. Az ő részéről ez csak szexkapcsolat.
2018. márc. 2. 10:08
 33/33 anonim ***** válasza:
A csávó szerintem négy éve ide sem nézett.
2018. márc. 2. 10:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!