Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehenék? én 33éves vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehenék? én 33éves vagyok férfi a lány 17éves. Amikor megismertem a lányt 20 éves barátja volt. A kapcsolatuk már nagyon a végét járta.

Figyelt kérdés
Megismerkedésünk után többször megcsalta a barátját velem. Igaz az ő kapcsolatuk már kihalóban volt. Végül szakitottak. Velem továbbra is találkozgatott a lány. Elég erős érzelmi kötödést mutatott felém, de közölte velem, h nem akarja elkötelezni magát. Rá kb 1,5 hónapra lefeküdt 1 osztálytársával, majd pár hét múlva vszinüleg újra megtette ezt.Bennem a szavaival élve a "csendes örültet" szereti. Osztálytársában meg azt, h pont ellentétem, és tud felette "anyáskodni". Sajnos érzelmileg nagyon kötödöm a lányhoz. Ő is szeret, de ilyen nyitott kapcsolatot akar. Mit tehetnék, h úra felébresszem benne azt lángolást ami meg volt köztünk?Nos nem a sexel van gond,ezt most nem ecsetelném miért van így, de mégis megteszi a másik srácal is.Én szeretnék a lányal komolyabban lenni.Esteleg beszélgessek el a másik srácal,h nem tetszik ahogy bekavar nekem?

2013. dec. 22. 16:58
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
10%
Én 41. vagyok és volt már több 20. 26. 28. éves barátnőm.Ettől idősebb Hozzám illő még sosem akart megismerni. Akkor ez hogy van? A 20. éves is ő kezdeményezte a kapcsolatot. Miért van ez?
2014. jan. 14. 12:36
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Most úgy csinálsz 33 évesen mintha nem ismernéd a 17 éves lányokat , kavargatnak bulizgatnak kiélik magukat(mint látod) és totál éretlenek(tiszt a kiv-nek). Mégis miért gondolod ,hogy meg fog változni? Szerintem te csak izgi voltál neki mert ennyivel idősebb vagy és "csendesőrült". Később majd összejön valószínű valami korabelivel de egyáltalán nem tisztel és szeret téged annyira ,hogy kizárólagos legyél nála. Hosszabb kapcsoltba a szülei is tuti beleszólnának mert lássuk be ez nagyon sok korkülönbség. Nem hiszem ,h fel fogod tudni éleszteni a lángolást de próbáld meg ha akarod. Az a kérdés remélem csak vicc volt ,hogy írj-e a srácnak?! Komolyan ráírnál 33 évesen egy 17 évesre ,hogy hagyja a nődet? A farokméregetős korszakot már rég ki kellett volna nőnöd és nem a srác tehet róla, a csajnak kéne tudnia nemet mondani + te is ugyan úgy lefeküdtél volna egy ilyen osztálytársaddal. A lánnyal nem is jártok szóval semmi okod nincs írni neki csak magadat égeted le vele hidd el. Válaszolva a kérdésedre szerintem hagyd őt mert hiába fűznek érzelmi szálak hozzá nem lenne jó kapcsolat. Én legalább is tuti nem nézném ennyi idősen karba tett kézzel ahogy egy kislány hülyít.
2014. jan. 14. 13:23
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Alig várom, hogy ennyi idős legyek és végre értelmes, kifinomult, okos HÖLYGekkel ismerkedhessek és ne kis pi*csákkal.
2014. jan. 14. 13:48
 14/33 anonim ***** válasza:
Az én párom 60 évesen örül,hogy 30 éves barátnője van és nem is akar korban hozzá illő nőkkel foglalkozni.Van 20 éves körüli fiatalokban is akik érettebbek és jól megértik egymást az idősebb pasikkal.Persze nálunk is vannak gondok mert azért csak nem húsz éves de sosem hagynám ott mert nem megy bizonyos dolog.Vannak normális lányok.Persze na többsége még nagyban él bulizik és pasizik.
2014. jan. 14. 18:13
 15/33 anonim ***** válasza:
92%
nagy problémák vannak a fejben, ha egy 30 évesnek egy 60 éves tetszik. enyhe apa/anyahiány. Ez nem normális.
2014. jan. 19. 15:46
 16/33 anonim ***** válasza:
22%

utolsó előtti vagyok miért ne lenne normális?Sok lánynak 30 évvel idősebb a párjuk és jól megvannak és van ahol gyerek is van.Nem neked kel,hogy jó legyen.

Ők érettek nem olyanok mint a takonypóc huszonévesek aki csajoznak buliznak.

2014. jan. 19. 21:32
 17/33 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi hozzá szólásokat! örülök,h beindult az értelmesebb válaszok is, nem csak az oltogatás...! továbbra is várom a véleményeket!:)
2014. jan. 22. 13:47
 18/33 anonim ***** válasza:
93%

Akkor hanyagoljuk a kort egy kicsit es nezzuk a tenyeket:

- megcsalta a volt baratjat veled

- teged megcsalt az osztalytarsaval

- aztan valoszinuleg ujra

- nyitott kapcsolatot akar

Te pedig egy komoly kapcsolatot szeretnel.

Kerlek olvasd el a fenti felsorolast most egymas utan 3x

Latod mar? Nem eppen fenyes inditas egy komoly kapcsolathoz. A csaj egy kis tiniribi. Meg ha a korat nem nezzuk, akkor is egy rib!nc - jol belenyultal xD

Amugy koztem es a parom kozott 18 ev van, de en nem kufircolok mindenkivel ossze-vissza...

2014. jan. 27. 14:17
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

Ja es ha valakit szeretsz, akkor mellette nem dugsz felre.

Komolyan mar! Ne legyunk mar ilyen hulyek!

Ha szeretsz valakit, raadasul a szex is jo, akkor minek akarnal massal is lenni? Hat nekem is lehettt volna mar azota 20-30 dgasom, de ahogy ervelni szoktak a pasik amikor mondom h kapcsolatban vagyok, hogy "csak kiprobalni" milyen massal.

Hat en kiprobalni se akarom. Nem erdekel. En Ot szeretem, uberjo vele a szex, nem erdekel ezek utan Kis Pista, meg Jo Janos...

2014. jan. 27. 14:24
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom miért ne élné ki magát egy 17 eves.... egyszer élünk, ki kell használni. ha meg komolyat akarsz, akkor keress az idősebbek között. egy 17 eves jóhogy nem házasodni akar :D
2014. jan. 27. 14:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!