Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehenék? én 33éves vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehenék? én 33éves vagyok férfi a lány 17éves. Amikor megismertem a lányt 20 éves barátja volt. A kapcsolatuk már nagyon a végét járta.

Figyelt kérdés
Megismerkedésünk után többször megcsalta a barátját velem. Igaz az ő kapcsolatuk már kihalóban volt. Végül szakitottak. Velem továbbra is találkozgatott a lány. Elég erős érzelmi kötödést mutatott felém, de közölte velem, h nem akarja elkötelezni magát. Rá kb 1,5 hónapra lefeküdt 1 osztálytársával, majd pár hét múlva vszinüleg újra megtette ezt.Bennem a szavaival élve a "csendes örültet" szereti. Osztálytársában meg azt, h pont ellentétem, és tud felette "anyáskodni". Sajnos érzelmileg nagyon kötödöm a lányhoz. Ő is szeret, de ilyen nyitott kapcsolatot akar. Mit tehetnék, h úra felébresszem benne azt lángolást ami meg volt köztünk?Nos nem a sexel van gond,ezt most nem ecsetelném miért van így, de mégis megteszi a másik srácal is.Én szeretnék a lányal komolyabban lenni.Esteleg beszélgessek el a másik srácal,h nem tetszik ahogy bekavar nekem?

2013. dec. 22. 16:58
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

Igen vannak olyan kapcsolatok, hogy a tini lány 10+ korkülönbséggel választ párt és komoly kapcsolatban bonyolódik vele, esetleg együtt élik le életük. De az ilyen kapcsolatokban a lány eleve olyan lelkületű, hogy ő komoly, stabil kapcsolatot akar és erre a legalkalmasabbnak az idősebb férfiakat tekinti.

Amelyik lány csak szórakozik veled, az tőled semmi komolyat nem akar. Vér nem válik vízzé.

2014. jan. 27. 14:30
 22/33 anonim ***** válasza:
81%

A csaj tényleg egy kis ri.banc.. de téged meg vonz a szűk pin@..

Ha folyton megcsal akkor ezen nem is kéne gondolkozni..hülyére vesz kicsit idősebbek között keresgélj vagy legalább szellemileg lelkileg érettebbet

2014. febr. 15. 13:44
 23/33 anonim ***** válasza:
91%

Én voltam "hasonló" cipőben.

Annyi különbséggel hogy én voltam akkor a "17 éves lány", teszem hozzá én nem feküdtem le az illetővel sem vele sem mással és nem volt komolyabb kapcsolatom sem előtte. Az élet úgy hozta, hogy mókás lenne ha egy 33 éves férfiba belehabarodnék de hogy még dobjunk a dolgon ő is belém. VISZONT, mocsok nehéz dolog volt távol tartanunk magunkat egymástól, DE mint FELNŐTT FÉRFI, volt annyi gerince hogy nem vitt bele egy eleve meddő kapcsolatba, nem használta ki a helyzetét és fektetett meg párszor, hogy aztán meg szakítsunk mert rájönnénk, hogy nem vagyunk egy korosztály. Leültünk, megbeszéltük, és többet nem kerestük egymást. Kellett pár hónap hogy rendbe jöjjünk, de a mai napig hálás vagyok neki érte, hogy így zártuk le a dolgot. Most boldog párkapcsolatban élek egy hozzám illő férfival (korban is), és ahogy hallottam az ő élete is sínen van.

Ezzel nem azt akarom mondani hogy semmi esetre sem működhetne, de hidd el, egy idősebb lánnyal jobban járnál, főleg hosszú távon.

2014. febr. 24. 13:27
 24/33 anonim ***** válasza:
Én is voltam ilyen helyzetben, korkülönbség pont ennyi volt, én férjhezmentem hozzá és 6 év mulva otthagytam. De én nagyon szerelmes voltam bele és csak ő volt, amikor kiszerelmesedtem, akkor válás és utána kerestem mással kapcsolatot. Ezt szerintem a lánynak és neked kell tisztáznod, ha a lánynak van barátja azt hagyd ki ebből, de a lánnyal sincs igazán mit tisztáznod, elmondta őszintén hogy nyitott kapcsolatot akar.. akkor elég lenne magaddal tisztáznod, hogy neked ez igy jó-e, ha nem jó lépjél ki belőle.
2014. ápr. 6. 20:01
 25/33 anonim ***** válasza:
Nekem is "nyitott kapcsolatom" van, én 20 vagyok, ő 33...Mondjuk nálunk nem azért van így, mert olyan rohadtul szeretnék mással lenni, csak ha hivatalossá válna a kapcsolatunk, nagy családi botrány lenne belőle...szerintem mindkettőnk családja részéről. Jól van ez így, amíg nem akarunk összeköltözni, vagy egy nagyobb lépést tenni előre. Nekem ő a példaképem, és nagyon felnézek rá, imádom, hogy annyi mindent tanulhatok tőle. A te esetedben nem a korkülönbséggel van a baj, ha kihagyjuk a storyból a korotokat, akkor sem úgy jön le, h ez működőképes lenne. Gondold végig! Neki mivel lenne jobb attól, hogy komolyan gondolkozik veled? Mivel te szereted, gondolom nem akarsz mással lenni, és így is mindent megteszel érte...ő meg szabadon félredughat, nem fogja ezt feladni a semmiért. Véleményem szerint az egyetlen megoldás, hogy célozgatsz rá, hogy mennyivel többet nyújthatnál, ha hivatalosan is együtt lennétek, vagy felejtsd el, és ne pocsékold rá az időd. Na, arról ne is beszéljünk, h megcsalta veled a barátját, akkor valószínűleg téged is megcsalna.
2014. ápr. 23. 01:31
 26/33 anonim ***** válasza:

Eleve beteg, hogy a lányod lehetne, és ilyen kislányok után kajtatsz. A szüleinek bemutatkoztál?

Ahogy elolvastalak, az jutott az eszembe, mekkora egy ribizli ez a kiscsaj, és te mekkora balek vagy, kaparsz egy gyereknek, aki totál hülyére vesz, és odáig süllyedsz, hogy egy másik gyerekre támadnál miatta. A csaj meg gondolom jókat röhög mindannyiótokon, és a végén valami pénzes pasival fog elpályáznia a naplementében.

Aki gyerekkel kezd, megérdemli, amit kap, ráadásul interneten kérsz tanácsokat.. melyikőtök itt a gyerek?

Nagyon férfiatlan ez a viselkedés, nem csoda, ha nem kellesz neki.

Hará ribizli, te csinálod jól :))

2014. júl. 12. 19:53
 27/33 dromedarbalu ***** válasza:

Te ritka fogyatékos lehetsz!

33 évesen egy 17 éves lánnyal? 16 év van köztetek baz@meg. Még nagyon fiatal hozzád.

Azzal nem lenne baj ha te 43 ő meg 27 de ez botrányos. És még te panaszkodsz rá?

2014. aug. 6. 12:59
 28/33 anonim ***** válasza:

Tényleg nem normális dolog ekkora korkülönbség, de egy percre csak elfelejthetnétek a kort.

Ebben az esetben szerintem fontosabb dolgokat kéne átgondolni.

Pl.: ahogy már az egyik hozzászóló nagyon profin felsorolta 1. a csaj megcsalta a volt barátját veled 2. téged is úgymond megcsalt az osztálytársával 3.konkrétan tudod,hogy nem akar komoly kapcsolatot veled

Ebből mit nem lehet érteni? Nem azzal van csak a baj (szerintem), hogy a csaj 17 éves (mert én is annyi vagyok), hanem hogy egyszerűen nem akar megállapodni hosszútávra, élvezi az életet.

-Mondjuk ez már magas kicsit,mert szerintem két fajta k.urva létezik, az egyik amelyik pénzért lefekszik másokkal, a másik pedig amelyik megcsalja a barátját.-

Nekem egy 26 éves barátom van,saját lakása, élete van, stb. Kicsit furcsa, mivel én tanuló vagyok , nem dolgozom. De őszintén nem érdekel a kor, mert én csak egy jól működő, komoly kapcsolatot szeretnék, ahol számíthatok a másikra, mivel ő is számíthat rám.

Szerintem hagyd a fenébe ezt a csajt, vagy kinövi ezt a viselkedést, de az is lehet,hogy ilyen marad azt meg gondolom nem szeretnéd,hogy számolgatni kelljen 10 év múlva,hogy akkor most ez a baba biztos tőlem van??

2014. aug. 6. 13:09
 29/33 anonim ***** válasza:
44%
Könnyű belezúgni egy hetyke cicibe, az odaadó, mindent tudni akaró tinilányba, de a laírásodból kitűnik hogy ugyanúgy járnál mint én. 10 év után lett egy gyerekünk, elvettem, pár év múlva elváltunk, és most átkozom magam, hogy lehettem ilyen hülye. Keféljetek amíg jó együtt, és a másik srác nem kavar. Azt a lány teszi! De szard le és nyomd a témát!
2016. nov. 24. 12:47
 30/33 anonim ***** válasza:
Mi lett a "nagy szerelem" vége?
2018. febr. 20. 16:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!