Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet-e egy kapcsolat normálisan egy 17 éves lány és egy 30 éves férfi között?
necces de beleférhet...
de miért nem korod béli srácokkal ismerkedsz?
remélem nem voltam túl hosszú? :D
szerintem eleve nem normális az a 30 éves férfi, aki egy 17 éves lánnyal akar kapcsolatot. persze, a legtöbb 30as pasi is nyilván ábrándozik arról, hogy hogyan dugna meg egy helyes 17-18 éves lányt, de ez egyrészt fantázia, másrészt nem arról képzeleg, hogy komoly kapcsolata legyen.
a másik probléma a mentális érettség. a pasik lassabban érnek, mint a lányok, de azért nem ennyire. az a 30-as pasi, akinek elég egy 17 éves lány szintje (és nem leszólásképp írom, hanem pusztán a mentális szinteket tekintve), azzal valami nem ok.
Szerintem nem.
A férfi bármit mond csak meg akar dönteni egy tizenévest(nyilván elég izgató neki a gondolat is.)
A tinilány meg épp az igazit keresi és mivel a férfi tapasztalt mindent elhisz neki és aki bírálja azt leszúrja,hogy milyen előítéletes..Aztán ha a pasi ráun és egy vele egyenlő társat akar(akivel családot alapítanak házat vesznek stb)dobja a tinilányt aki teljesen összetörik.
Szerintem ez a forgatókönyv fog lezajlani.
Nálam is a határ 18-19max.Szóval nem javaslom,hogy belemenj ebbe..
16/l
Működhet természetesen.
Semmi akadálya.Ha szimpatikusak vagytok egymásnak....Miért ne??
Ha a lány érettebb a koránál,vagyis nem olyanok,mint a mai 17 évesek,működhet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!