Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen furcsa a barátom?
Első: gyere!:D Nem, csak viccelek ám.
Második: Próbálok vele mindig beszélni, de mindig ideges lesz, ha felhozom a témát, elvonul aztán visszajön, mintha mi sem történt volna.
Hát, a sajátomról nem szeretnék képet közzétenni, de sok keresgélés után találtam egyet ami majdnem pontos másolata az enyémnek. [link]
Az én bimbóm kicsit nagyobb, de szinte teljesen ilyen. Nagyon rosszul esett, amikor azt mondta hogy formátlan, hiszen 16 éves korom óta a legszebb kebleket akartam mindig is, folyamatosan edzettem a mellizmaimat, szerintem szép feszesek. Semmi szilikon nincs benne. Világ életemben imádtam a melleimet, nagyon meg vagyok elégedve velük.
Lassan úgy érzem, hogy már csak a kifogásokat keresi, tényleg baj van.
Baj van az biztos, magamból kiindulva is. Valami aggasztja, valami már nem olyan mint rég, sajnos nagy valószínűséggel már nem szeret, legalábbis nem úgy ahogy kellene, megfásult, de magában is nehezen tudja lerendezni, saját magának is nehezen ismeri be. Ez a legvalószínűbb.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!