Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amióta az eszemet tudom nállunk ez megszokott. Akkor az új barátom mért furcsálja? Ti szerintettek ez furcsa szokás?
Nem csodálom, hogy kiakadt. Én nagyon meglepődtem volna.
Én is furcsállnám.
nekem erről a family guy egyik része ugrik be, amikor a szomszédék (Meg barátja) meghívja Peteréket egy vacsorára. Az egész család totál meztelen, és még a bolond Peter is kiakadt..
Szerintem a kérdésed kamu.. Ha igaz lenne, akkor meg sajnálatra méltóan primitív ember lehetsz a szüleiddel együtt. Ugyanis ilyen idétlen szokást, nem zúdítunk senki nyakába, hanem ezt előre elmondjuk, hogy ezt elfogadhatónak tartja vagy sem. Senkit nem kényszerítünk arra, hogy lássa a 40-50 éves apád himbilimbijét vagy sokkot kapjon anyád már nem éppen üde látványától...
úgy hogy kizártnak tartom hogy igaz legyen ez a kérdés..Normális gondolkodású emberek nem viselkednek így..
Azért bevallom örülök hogy nemsokára kezdődik a suli, mert veled együtt a kis trollok kevesebbet lesznek fent, és írnak ilyen ökörségeket..
Azon nem akadnék ki ha te meztelen vagy. Illetve csak 2-en lennénk nálatok és ruha nélkül.
Dehogy szinte idegenek lássanak engem meztelenül és én is őket bámuljam, az már nem fér bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!