Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felpofozott mert kiköptem a spermáját. Mit tegyek?
Aha persze, rendes és aranyos, csak épp felpofoz, ha nem úgy ugrálsz, ahogy ő fütyül. Netán mazochista vagy?
Tudod, valóban sok őasi szereti, ha lenyelik neki. Mint ahogy sokan odavannak a vadabb dolgokért is. Mások meg irtóznak tőle. Ez csak annyit jelent, hogy nem vagyunk egyformák. Van, akinek ez jön be, van, akinek az. Egy dolgot azonban ne felejtsünk el: a másikra sosem szabad rákényszerítenünk az akaratunkat. Pláne nem egy kapcsolatban. És pláne tilos erőszakot alkalmazni, amiért a párunk nem hajlandó a számára gusztustalan dolgainkat végrehajtani.
Ha van egy cseppnyi eszed, úgy kidobod, mint macskát sz.rni.
Ha nincs, akkor szenvedj tovább ennél a kedves aranyos jóembernél, de akkor ezentúl ne sírj, ha csak úgy felpofozgat, mert nem vagy hajlandó rabszolgaian követni a parancsait.
szerintem teszteli, hogy meddig mehet el, hogy mekkora a tűrőképességed. hogy mikor törsz meg. aztán lehet, hogy majd az utcára küld. ha nem mész, akkor jön 2 nagy pofon. ha megtetted, akkor megint aranyos szeretni való.
a te döntésed
Utolsó válaszoló! Te nem vagy normális!!!! Mi a probléma abban, hogy nem nyeli le???? Szerintem semmi... És ha még meg is pofozza az illető, akkor egy gerinctelen, önző állat! Az én párom SOHA nem tenne ilyet!!!!!!!!!!!!!!!!!
20/L
"De nagyon rendes és aranyos egyébként, csak néha olyan mintha elvesztené a fejét. Nem fordul elő gyakran. Nem tudom mi legyen...
Olyan jól indult vele minden"
Igen, mind így kezdi. Rendes, aranyos, soha nem néznék ki belőle, aztán ahogy idősödik, úgy hülyül el még jobban, szemtelenedik, egyre többet ver, aztán iszik és a gyerekeket is bántalmazza.
vagy egy reggel úgy akarsz a gyerekeid elé állni, hogy lila folt van az arcodon és ők rákérdeznek, te meg azt mondod, hogy elestél?
pfff! hagyd már ottt, te szerencsétlen, ha jót akarsz magadnak.
Az oltári butaságod sugárzik belőled. Előttem szóló. :D
Az ilyen embert aki meg mer ütni egy olyan nőt akit elméletileg szeret...
Jól agyonveretném aztán elásnám hátul a kertbe.
Hagyd ott, amig jobban el nem durvul a helyzet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!