Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz hatással van rá, tudok valamit tenni?
Nőismerősöm pasasát egy év után nekem is bemutatta. Az a pasas egy bunkó, mikor ott voltam náluk ült velem szembe itta a sört és böfögött, a csajjal úgy beszélt, mintha a rabszolgája lenne, meg velem is a magas lóról beszélt és megpróbált kioktatni, meg utalásokat tett rá, hogy nem szivesen lát. Erre felálltam azt hazamentem. A csaj meg énrám van kiakadva, hogy én miért nem csipem az ő szivszerelmét, meg milyen rendes stb és miért baj az, hogy ő neki más témája sincs, mint a pasija. De amúgy a lányt is megváltoztatta teljesen és nem jóirányba, teljesen rossz hatással van rá.
Tudok valamit még tenni vagy szakítsam meg a kapcsolatot vele és esetleg próbálkozzak újra ha esetleg majd szétmennek?

Pff
Jó ezeket olvasni,legalább tudom miért nem kellek a csajoknak normális pasiként..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!