Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak rá ekkora hatással a barátnői? Mit tudnék tenni? :/
Ismerek egy lányt, egy osztályba is járunk, és jóban vagyunk. Minden nap beszélünk, tartjuk a kapcsolatot. De tavaly év vége óta úgy megváltozott...Ez a barátnői hatása ,akik szintén a sulinkba járnak. Nagyon aranyos, szerény lány volt Ő régebben...Most meg cigarettázik, iszik, meg folyamatosan mutogatják be neki az agyatlan nagymenő csávókat ezek a barátnői. annyira rossz, hogy így tönkremegy. Nekem sokat jelent ez a lány, mondhatni belezúgtam már...De nem tudom, hogy kezdeményezzek-e. Akkora hatással vannak rá a barátnők, hogy szerintem cikinek találnák, hogy velem összejöjjön, és lebeszélnék rólam. Pedig a lány szeret velem lenni, meg beszélgetni. megértjük egymást. De ha suli után megyünk valamerre, mindig jönnek a barátnői is:S Teljesen hatással vannak rá. Sokszor suliban, mikor ők is ott vannak, velem alig foglalkozik...Órákon sokszor engem néz ennek ellenére...tehát nem tudom, hogy akarhat-e valamit tőlem. A kérdésem: hogy tudnék ezen változtatni, hogy ne legyenek rá ekkora hatással a barátnői? Hogyan tudnék közeledni felé, ha szinte MSN-en kívül nem tudunk sehol zavartalanul beszélgetni? És hogy tudnám jobb irányba terelni? Nekem sokat jelent ez a lány, és nagyon tudnám szeretni, megértő társa lennék.
a válaszokat előre is köszönöm!
17,5/F
Szerintem az a legtisztább, ha őszinte vagy. Egyszer mikor beszéltek msn-en mondd meg neki, hogy találkozzatok de csak kettesben. És mondd el neki, hogy mennyivel jobb volt a változás előtt, és hogy örülnél ha többet tudnátok együtt lenni kettesben...ha tetszel neki, akkor biztos leesik neki, hogy mit szeretnél:)
Üdv: É
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!