Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hogy lehet, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy lehet, hogy mindig gyönyörű barátnői vannak?

Figyelt kérdés
Van egy fiú az osztályban, ránézésre egy egyszerű gyerek, mégis olyan barátnői vannak, hogy fúúú. Nyáriszünet előtt is egy bomba csajjal volt aztán ma nézem facen új csaja van, aki talán még szebb, mint az előző. Hogy csinálja?
2011. aug. 25. 18:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Apuci pénze.
2011. aug. 25. 18:50
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
pénz+pénz= pina, ez az élet regulája.
2011. aug. 25. 18:51
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Van bátorsága hozzá. Tényleg szinte csak az kell.
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
apja jó helyre fektette be a lét
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
a kisfia pedig jó helyre fekteti a brét
2011. aug. 25. 18:55
 6/10 anonim ***** válasza:

úgy látszik, őt nem érdekli a nők intelligenciája. Csak a csinos buta libák tetszenek neki, akiket csak eszköznek használja.

Szabad megkérdeznem, hogy ő hány éves?

2011. aug. 25. 18:57
 7/10 A kérdező kommentje:
19 éves. Van pénzük, de szerintem nem azért van ennyi jó nője. Am mindenki bírja a gyereket, mert jó fej, rendes, szóval nem az a pénzes bunkó típus és a barátnői sem üres fejű plázak*rvák és én láttam már még az előző barátnőjével együtt és nem csak eszközként használja, mert szépen beszélt vele. Egyedül az a furcsa, hogy minden nője a város legelitebb gimijébe jár, kivétel nélkül.
2011. aug. 25. 19:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha van pénze, akkor nem csoda. No nem azért, mert a nők azt látják benne, hanem mert biztonságot és önbizalmat ad a fiúnak. Ez pedig alapvető fontosságú.
2011. aug. 25. 19:24
 9/10 anonim ***** válasza:

"Van pénzük, de szerintem nem azért van ennyi jó nője."

Dehogynem.

2011. aug. 25. 19:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ezért mert jófej...ha jó a dumája akkor sima ügy :) Plusz valószínűleg olyan körökben mozog ahol ezek a lányok vannak :)
2011. aug. 25. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!