Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jobbat érdemel nálam a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobbat érdemel nálam a barátnőm, elengedjem?

Figyelt kérdés

Ő egy gyönyörű 26 éves nő, doktor, jó állása van, jól keres, autója van, és nagyon jó ember.

Én a barátja vagyok, de egy igazi vesztes, legalábbis annak érzem magam. Nincs munkám, nincs pénzem, autóm sem, és habár próbálom de nagyon nehéz lesz elkezdenem! Nem siránkozom, igyekszem, csak teljesen kikészít a stressz és egyre jobban az az érzésem, adnom kell egy esélyt a barátnőmnek, hogy egy nálam jóval sikeresebb, ügyesebb srác mellett találja meg a boldogságot.

Egyszerűen nem érdemlem meg Őt, túl sok mindent elnéz nekem mert szeret, és őszintén, én sem állnék le magammal ha nő lennék, egy szánalmas vesztes vagyok.

Nem bírom elviselni a tudatot, hogy nem lehet büszke rám és folyton csak problémáim vannak.

2013. dec. 20. 16:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én is csatlakozom azokhoz,akik azon a véleményen vannak,hogy törekedj arra,hogy te is érj el sikereket,és akkor rendbejön az önértékelésed is. Ha szeretitek egymást, akkor értelmetlen dolog lenne csak azért elhagyni, mert nem érzed úgy,hogy megérdemled őt. Ha szeret ő is, akkor mi a gond?
2013. dec. 20. 16:53
 12/12 anonim ***** válasza:

Felnőtt nő, el tudja dönteni, mit akar.

Ha engem azért akarnának elhagyni, hogy megvédjen önmagától, röhögve esnék össze. Az eszedbe sem jutott, hogy boldog veled és úgy szeret, ahogy vagy? Ha nem adod fel, növeled az önbizalmad és találsz munkát, egyből visszasírnád, hogy egy ilyen hülye depis szakaszodban dobtad. Ez csak egy ideiglenes állapot, baromság lenne tönkretenni a kapcsolatotokat. Esetleg kérd meg, hogy segítsen munkát keresni. S jusson eszedbe: Tèged választott a sok "gazdag" pasi helyett,meglátott benned valamit, ami sokkal többet ér a pénznél. Ha feladod, na akkor leszel tényleg egy oltári nagy vesztes.... szóval kapd össze magad és hajrá!

2013. dec. 21. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.