Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobbat érdemel nálam a barátnőm, elengedjem?
Ő egy gyönyörű 26 éves nő, doktor, jó állása van, jól keres, autója van, és nagyon jó ember.
Én a barátja vagyok, de egy igazi vesztes, legalábbis annak érzem magam. Nincs munkám, nincs pénzem, autóm sem, és habár próbálom de nagyon nehéz lesz elkezdenem! Nem siránkozom, igyekszem, csak teljesen kikészít a stressz és egyre jobban az az érzésem, adnom kell egy esélyt a barátnőmnek, hogy egy nálam jóval sikeresebb, ügyesebb srác mellett találja meg a boldogságot.
Egyszerűen nem érdemlem meg Őt, túl sok mindent elnéz nekem mert szeret, és őszintén, én sem állnék le magammal ha nő lennék, egy szánalmas vesztes vagyok.
Nem bírom elviselni a tudatot, hogy nem lehet büszke rám és folyton csak problémáim vannak.
Ezt sose mond h nálad jobbat érdemel! Soha. Te is érsz annyit mint ő!
Ezért nagy marhaság lenne elengedni. Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy ne érezd magad "kevesebbnek"
1. elhagyod hogy "neki jobb legyen", bár lehet hogy szeret, és mindketten szendvedtek, aztán éled tovább a vesztes életedet
2. teszel valamit azért, hogy ne legyél vesztes, és büszke lehessen rád.
okkal van veled.
Majd biztos találsz munkát és akkor az önértékelésed jobb lesz.
Ha ő elveszítené a munkáját és egy ideig munkanélküli lenne, elhagynád?
Nyilván szeret, mert olyan tulajdonságaid vannak, amik neki fontosak, és ez nem a jó kocsi, meg a pénz. Inkább örülj neki, hogy ilyen.
Ha nem lennél neki jó, akkor biztosan jelezné ezt valahogyan.
Ne rinyálj már, hanem szedd össze magad.
Micsoda férfi vagy te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!