Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elengedjem a gólyatáborba?
Barátom idén megy egyetemre, én még gimibe járok. Szeptemberben leszünk együtt 3 éve, és picit félek ettől az egész egyetem dologtól.
Még májusban azt mondta nekem, hogy szívesen elmenne a gólyatáborba, de ha lehet inkább velem töltené ezt az időt.
Nem akarom megfosztani ettől az élménytől, mert tudom, hogy az önzőség lenne, de azt se akarom hogy egésznap itassák és más csajokat kelljen fogdosnia stb. Tudom hogy felnőtt ember stb, tud nemet mondani, de azért ilyen esetekben ott az alkohol meg a csordaszellem..
Nem tudom mi legyen.. szememre vetné később ha kihagyná? Sok sztorival teletömték a fejem h "ami a gólyatáborban történik az ott is marad", és sokan megcsalják a párukat stb..
Segítsetek!
17/L
A kapcsolat alapja a bizalom, vagy mi..
Szerintem engedd el, elég nagy buli szerintem sajnálná ha kihagyná és ne te legyél az aki miatt nem megy mert rád fog neheztelni.
régóta együtt vagytok, nem hiszem hogy megcsalna
viszont azt írtad, hogy szívesen lenne inkább veled
szóval szerintem mondd el neki amit ide leírtál és beszéljétek meg :)
mi az hogy elengedjem? nem gyerek
amúgy más az egyetem, változások sora jön, ő maga is változni fog, ez az élet, Te is fogsz, csak azt nem tudni, ki milyen irányba,
ettől még nem fog megvédeni semmitől sem, mindig az adott pillanattól is függ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!