Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elengedjem a gólyatáborba?

Figyelt kérdés

Barátom idén megy egyetemre, én még gimibe járok. Szeptemberben leszünk együtt 3 éve, és picit félek ettől az egész egyetem dologtól.

Még májusban azt mondta nekem, hogy szívesen elmenne a gólyatáborba, de ha lehet inkább velem töltené ezt az időt.

Nem akarom megfosztani ettől az élménytől, mert tudom, hogy az önzőség lenne, de azt se akarom hogy egésznap itassák és más csajokat kelljen fogdosnia stb. Tudom hogy felnőtt ember stb, tud nemet mondani, de azért ilyen esetekben ott az alkohol meg a csordaszellem..

Nem tudom mi legyen.. szememre vetné később ha kihagyná? Sok sztorival teletömték a fejem h "ami a gólyatáborban történik az ott is marad", és sokan megcsalják a párukat stb..

Segítsetek!

17/L

2013. júl. 30. 16:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

A kapcsolat alapja a bizalom, vagy mi..

Szerintem engedd el, elég nagy buli szerintem sajnálná ha kihagyná és ne te legyél az aki miatt nem megy mert rád fog neheztelni.

2013. júl. 30. 16:17
 2/20 anonim ***** válasza:

régóta együtt vagytok, nem hiszem hogy megcsalna

viszont azt írtad, hogy szívesen lenne inkább veled

szóval szerintem mondd el neki amit ide leírtál és beszéljétek meg :)

2013. júl. 30. 16:18
 3/20 anonim ***** válasza:
már a kérdés is rossz "Elengedjem" - ez fel sem vetődhetne így ... vagy bízol benn, vagy nem (úgy tűnik nem) ... inni sem muszáj, és másokat megdugni sem ... rajta múlik (gólyatábor nélkül is)
2013. júl. 30. 16:19
 4/20 anonim ***** válasza:
85%
ha megcsal legalább tudod h jó döntés-e h vele vagy
2013. júl. 30. 16:19
 5/20 Pendulum92 ***** válasza:
Ez olyan rossz hozzállás, hogy elengedjem-e... Eleve nem vagy az anyja. Másrészt ez lehet egy teszt is. Ha megcsal, nem érdemelt meg, akkor mit akarnál még tőle? Ha meg nem csal meg, akkor kár az egész cécóért. Magadban kell rendezni a dolgokat.
2013. júl. 30. 16:21
 6/20 A kérdező kommentje:
Igen, vágom, hogy a kérdés nem jól van megfogalmazva, csak nem tudtam hogy lehetne ezt még feltenni. Világos, hogy nincs jogom megtiltani neki, köszi. :)
2013. júl. 30. 16:22
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

mi az hogy elengedjem? nem gyerek

amúgy más az egyetem, változások sora jön, ő maga is változni fog, ez az élet, Te is fogsz, csak azt nem tudni, ki milyen irányba,

ettől még nem fog megvédeni semmitől sem, mindig az adott pillanattól is függ

8/20 anonim ***** válasza:
100%
"Elengedjem?" ennek kicsit ilyen papucsférj beütése van, na mindegy. Szerintem minden további nélkül, egyrészt életre szóló élmény, másrészt elvileg a bizalom egy kapcsolat alapja többek között, végül, de nem utolsó sorban az ilyen gólyatáboros sztorikat be kell osztani 8-cal. Ez nem az Amerikai pite, hogy orrba-szájba k#rják egymást az emberek, meg attól is függ milyen egyetem. Ha egy villamosmérnöki gólyatáborban megcsal, fizetek neki egy italt.:D
 9/20 A kérdező kommentje:
amúgy Bgf-PSZK
2013. júl. 30. 16:28
 10/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ne tartsd vissza, az előző válaszoló voltam.
2013. júl. 30. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!