Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már mással randizik, elengedje...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már mással randizik, elengedjem? (lent_bővebben)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nemrég, egy bő 3 hete szakítottunk, nem volt különösebben csúnya szakítás, csak már felgyülemlett sok minden. Ő dobott ki szó szerint, mert nem volt képe szemtől szembe megmondani. Azóta rengeteget veszekedtünk, ugye minden apró szóból kipattant a vita. Én már lehiggadtam, szeretném vele megbeszélni, de ő máris továbblépett. Meg van sértődve, az nem érdekli, hogy ő is megsértett jópárszor. Más lányra néz úgy mint rám nézett, más lánynak ír olyanokat, mint nekem írt, mikor megismerkedtünk. Ebbe egyszerűen bele fogok pusztulni úgy érzem, nagyon nagyon fáj. Egyszerűen el nem tudom képzelni az a lány mivel több, mint én, fiatalabb nálam és úgy is viselkedik, ez nekem hihetetlen. Nem tudom feldolgozni, még mindig szeretem. Kerestem egyszer és lemondta a találkát, mert a másik lánnyal találkozott. Nem tudom, hogy harcoljak vagy elengedjem. Nem akarok megalázkodni, de nagyon szeretem. Miért nem kell ez neki.. Pedig a másik lány nem okosabb mint én, csúnyának persze nem csúnya, de ez ugye szubjektív kérdés. Ezen agyalok éjjel-nappal, ő meg éli világát. A másik, hogy én még más pasira se tudnék most nézni, ő pedig már másnak udvarol?? Nem tudom mit tegyek, bocsi, hogy hosszú lett..
2012. ápr. 6. 23:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
35%
Alkohol, Alkohol, Alkohol.. Erre mást nem tudok mondani
2012. ápr. 6. 23:59
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Na, most akkor öltözz fel, sminkeld ki magad, hívd fel pár barátnődet, vegyetek pár üveg piát, otthon alapozzatok, aztán húzás az éjszakába, és pasizz be. (remélem, elmúltál már 18) ha nem, akkor menj aludni, és tanulj jövő hétre.
2012. ápr. 7. 00:02
 3/13 A kérdező kommentje:
Nevettem egy jót, köszi :)) Lehet benne valami igazság, de sajna sokat kell tanulnom mostanában..
2012. ápr. 7. 00:03
 4/13 A kérdező kommentje:
Már megvolt az ereszd-el-a-hajam buli, de nem lett jobb :D
2012. ápr. 7. 00:03
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
hagyd elmenni, nem szeret már téged!
2012. ápr. 7. 00:04
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Na, akkor higgy egy anyádkorabeli nőnek... jön még sok ilyen! (ezt a nagymamám mondta, mikor 15 voltam, és nagyon igaza volt) :)

Tanulj! Az csak a tiéd. A lovag meg úgyis eljön egyszer, aztán majd alig várod, hogy megszabadulj tőle X év után :D

2012. ápr. 7. 00:05
 7/13 A kérdező kommentje:
Na pont ezt nem tudom elhinni, hogy csak így elmúlik a szeretet :)
2012. ápr. 7. 00:06
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

A szerelem múlik el az esetek többségében, néha átalakul gyűlöletté, majd csitul közönnyé.

A szeretet viszont sosem múlik el. :) És jó esetben a szerelem csitul szeretetté. Ez a ritkább sajnos :(

2012. ápr. 7. 00:08
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
A szeretet már csak ilyen:) Fogadd el és lépj tovább! Ne nyavalyogj, attól nem lesz jobb.
2012. ápr. 7. 00:10
 10/13 A kérdező kommentje:

Igen, én is úgy gondolom, hogy a szeretet nem múlik el, ezért nem tudom miért nem tisztel meg annyival, hogy nem az orrom előtt tépi ki a szívemet :D

Egyébként már annyi ideje együtt voltunk, meg átmentünk elég sok dolgon, hogy úgy érzem, ennek így nem lehet vége.

Köszönöm a válaszokat! Ment mindenkinek a +

2012. ápr. 7. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!