Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elengedjem, vagy várjak?
"nem az a megcsalós, csapongó tipusu ember.."
Nem mi? Veled is megcsalta a barátnőjét! Most tudom azt fogod írni hogy az más... Szerintem lépj tovább!
Az elottem lévoknek igaza van! hisz már most is nehéz lesz elengedni, de még akkor milyen lenne ha késobb kéne ezt tenned amikor még jobban beleszeretsz. Én úgy gondolom h ulj le vele mondj el neki mindent mit érzel mond el neki h most tanácstalan vagy h hajlasz rá h véget vess ennek az egésznek, és ha o azt mondja h ok akkor ne érdekeljen mi van vele hadd hagy élje életét.
ha viszont oszintének látod és kozeledik ill. nem azért akarja h maga mellett tartson mert neki igy az elonyos és azt szereti akit te adtál és hanem azt aki te valóban vagy.ha igazán téged szeret akkor meg akar jobban ismerni te viszont értesd meg vele h a volt barátnoje ebbe a dologba nem fér bele szóval választjon h az kell ami régen volt, vagy az amit toled kapott. Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!