Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elengedjem a gólyatáborba?

Figyelt kérdés

Barátom idén megy egyetemre, én még gimibe járok. Szeptemberben leszünk együtt 3 éve, és picit félek ettől az egész egyetem dologtól.

Még májusban azt mondta nekem, hogy szívesen elmenne a gólyatáborba, de ha lehet inkább velem töltené ezt az időt.

Nem akarom megfosztani ettől az élménytől, mert tudom, hogy az önzőség lenne, de azt se akarom hogy egésznap itassák és más csajokat kelljen fogdosnia stb. Tudom hogy felnőtt ember stb, tud nemet mondani, de azért ilyen esetekben ott az alkohol meg a csordaszellem..

Nem tudom mi legyen.. szememre vetné később ha kihagyná? Sok sztorival teletömték a fejem h "ami a gólyatáborban történik az ott is marad", és sokan megcsalják a párukat stb..

Segítsetek!

17/L

2013. júl. 30. 16:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Egyszer te is leszel gólya... mit szólnál, ha a párod féltékenykedése miatt ki kéne hagynod a tábort?
2013. júl. 30. 16:38
 12/20 anonim ***** válasza:
gondolj bele: jövőre te mennél egy ilyen -szinte mindenki életében-nagy eseményre, élményekben gazadag táborba, ahol az első kapcsolatok kialakulnak az osztályban. te mit mondanál, ha csak célozna is rá, hogy ne menj el?
2013. júl. 30. 16:39
 13/20 anonim ***** válasza:
Engedd el a táborba. Ha 3 év alatt nem lépett félre, eztán sem fog. Ráadásul ezzel a csapattal lesz együtt több évig. Ha Ő nincs ott a kezdetekben, ki fogják közösíteni.
2013. júl. 30. 16:40
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is "elengedheted"...bár nem vagy az anyja hogy eldöntsd hogy "elengeded" e vagy sem...ez nagyon hülyén hangzik...

Én 2 éve voltam gólyatáborban, fele annyira sem "gázos", mint ahogy azt előadják...nekem is mondtak minden rémsztorit, hogy húúú mennyit kell piálni, meg húúú milyen megalázós, +18-as feladatok vannak...aztán közel sem így volt....Én pl. egy csepp piát nem ittam...ergo nem erőltetnek semmit...az elején nyaggattak hogy igyak, de megmondtam, hogy mivel nem bírom a piát felőlem fejen is állhatnak akkor sem iszom.

Szóval, ha bízol benne, "elengedheted"....Nem fogják ráerőltetni hogy csaljon meg vagy hasonlók....:D

2013. júl. 30. 16:50
 15/20 anonim ***** válasza:
Nincs jogod megakadályozni, hogy elmenjen, szóval a kérdés értelmetlen. Maximum úgy tehetnéd fel, hogy "verjem ki a hisztit, vagy fenyegetőzzek szakítással, ha elmegy?". Mindenesetre a gólyatáborok túlértékeltek, nem is értem, hogy miért van mindenki oda értük.
2013. júl. 30. 17:07
 16/20 A kérdező kommentje:

Kedves 17:07-es.

Ha elolvastad volna már leirtam, hogy hülyén tettem fel a kérdést, de köszi a kigúnyoló hozzászólásodat! :)

2013. júl. 30. 17:16
 17/20 anonim ***** válasza:
Na itt vannak a gondok, hogy már 14 évesen "együtt" vannak a "párjukkal".
2013. júl. 30. 17:29
 18/20 anonim ***** válasza:
Na azért álljon meg a menet... 14 évesen is bele lehet szeretni valakibe úgy, hogy halálodig Őt szereted. Csak nem a mai 11-12 éves "tincsikékkhhhhhbőőőlll" kéne kiindulni.
2013. júl. 30. 17:32
 19/20 anonim ***** válasza:
79%

Szingliként voltam gt-ben anno,és senki nem kényszerített taperolásra vagy szexre így se. Azért nem valami orgiát kell elképzelni, ha az ember nincs benne a durvulásban, akkor sincs semmi gond. Ha pedig ott megtenné, akkor amúgy is, nem mindegy?

Amúgy ne a gt-től félj. Az ilyen kapcsolatok 90%-a az egyetem első két hónapját nem élik túl, mert teljesen különböző lesz az életetek. Ő megismer csomó új embert, zh-k, vizsgák, egyetemi bulik, teljesen más napirend... te meg a szalagavatódon meg a szörnyű tanárokon fogsz keseregni, amin ő már rég túllépett.

Ha úgy érzed, ezeket is simán túléli a kapcsolat, akkor a gólyatábort is, ha pedig bármiféle kételyed van, akkor felesleges erőltetni már bármit is.

2013. júl. 30. 19:25
 20/20 anonim ***** válasza:

ha akar menni menjen, ne tiltsd meg neki, ha akar menni és miattad nem megy, később a szemedre fogja vetni.

nekem a barátom tavaly volt, ő 100x megkérdezte h nem baj e, hogy elmegy, én 1x sem mondtam neki h, baj, de belül féltem, hogy mi van, ha mégis megcsal.. de aztán rájöttem, hogy a gt nem az egyetlen hely ahol részeg lesz, ha meg akar csalni akkor ahoz nem kell gt, megteheti bármikor..bizz benne, nem lesz semmi baj! ha pedig igen, akkor jobb most a pofáraesés mint évek múlva.

2013. júl. 31. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!