Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátanátok a feleségeteknek?
Én is, de itt nem lehetsz önző, mert van két gyerek is és ha róluk van szó, szerintem egy csókon valahogy túl kell lendülnöd. Férfi vagyok, tudom mit érzel, mert én se nagyon tudnék mit kezdeni már egy csókkal se, de a gyerekeitekre gondolj és arra, hogy valami csoda folytán pont tegnap kellett bemenned a munkahelyére!
Biztos, hogy a kommunikáció rendesen működik köztetek? Ha laposnak érezte a kapcsolatotokat, miért nem szólt?
Tisztázd vele, hogy mi az oka, hogy kikacsintott.
És kiderülhet, hogy más férfira is vágyik.
Őszintén próbáljatok beszélni mielőtt döntést hozol!
Alaposan járd körbe, mert nagy a tét.
Hm... Az én férjem is sokat dolgozik, mégsem hanyagoljuk el egymást.
Ha mégis így lenne akkor megbeszélnénk és kész.
Szerintem itt már késő. Ha azt is mondod hogy oké, kezdjétek újra, elárulom neked, soha a büdös életben nem fogsz benne megbízni, így meg semmi értelme nincs.
Legalábbis én így vagyok ezzel az egész megcsalás dologgal. Mindig azon gondolkodnék ha késik fél órát, biztos csak a vonat miatt, vagy esetleg szeretőt tart....
Szóval nálam már késő lenne bármit is megbeszélni ha pl egy ilyen szituációban kapnám rajta mint te a feleségedet.
Bocs de hányingerem van az ilyen nőktől....ha valami baja van , beszélje meg veled.
Az meg kamu, hogy akkor találkoztak először. Én a helyedben fognám a gyerekeket és lelépnék. Majd beadnám a válópert.
27/N
Egy újabb, "fogjuk a gyerekeket pajzsként" hogy megmentsünk egy sz@rt típusú eset.
Nyers leszek. Ez már csak illúzió, nem kapcsolat, és semmi esetre sem család.
36 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!