Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátanátok a feleségeteknek?
hű ez gáz!
Ez kamu hogy csak csók volt, ugyan már. Ha meg most találkozott vele először, akkor meg már elsőre csók? Gyorsan haladnak.
Szerintem ha tisztán látsz, akkor világos, hogy megcsal! Ezt csak Te magad tudod eldönteni, én az a típus vagyok, hogy nem tudnám "feldolgozni", inkább szakítanék.
A megbocsájtás egy dolog.
Mi az oka ennek? Gyakorlatilag gallyra ment a házasságotok, vagy ő egyszerűen kalandozni akart, esetleg nyitott házasságban boldogabb lenne?
Tehát:
A házasságod csak azon múlik, hogy megbocsájtasz e neki, vagy ettől függetlenül is ennyi volt, és mindegy mit döntesz?
Ha ennyi volt, gallyra ment az egész akkor gyakorlatilag mindegy mit mondunk.
Ha csak kalandozott, de szeret, és a családját is, akkor dönt az, hogy megbocsájtasz e neki, vagy sem.
Én azt tudom, hogy a páromat semmi szín alatt nem akarom elveszíteni. Ezért én megtenném. De ez én vagyok
Normál esetben azt mondanám, hogy lapát. De itt most házasságról, 10 évről és két gyerekről is szó van, valamint egy csók történt csak, tehát le kell higgadni.
Szerintem üljetek le és beszéljétek át a dolgokat. Mi történt? Mi a probléma a kapcsolatotokkal? Mi lehet a megoldása ezeknek a problémáknak? Mit várt a másiktól?... Tehát boncoljátok szét a kapcsolatotokat, és keressétek meg a hibás részt és próbáljátok megjavítani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!