Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok, ti megbocsátanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ti megbocsátanátok?

Figyelt kérdés

Összevesztem egy lánnyal, már vagy 1,5-2 éve, azóta nem se nem beszélünk, se nem köszönünk egymásnak. Már többször próbáltam elnézést kérni tőle ,amiért megbántottam.( 1 éve olyat szóltam be neki, ami miatt állítólag fél nap sírt, nem káromkodás vagy ilyesmi, csak érzékenyen érintette.) Azt mondta nem harangszik, ez volt vagy fél éve, de a helyzet nem változott. Szinte fél tőlem, nem értem mért, sosem bántanám és nem is bántottam, hogy oka legyen a félelemre. Egykor nagyon jóba voltunk, ezért rossz érzés, hogy most meg a teljes ellenkezője van.

Amúgy szerintetek mért sír egy olyan ember szaván, akivel rosszba van? Aki nekem nem jelent semmit vagy utálom, annak a véleményére nem adok, nem is fogom fel...

17/f

2013. nov. 18. 14:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha valakinek a lelkébe taposnak, akkor eljesen mindegy, hogy számára teljesen közömbös ember mondta e, vagy nem. Engem is bántottak már meg olyan személyek, akik cseppet sem fontosak nekem, sőt, már tizenéve nem is találkoztam velük, mégis a mai napig össze szorul a gyomrom, ha találkozok az illetőkkel és mindig feljönnek a sérelmek.
2013. nov. 18. 14:35
 2/3 anonim ***** válasza:

"már tizenéve nem is találkoztam velük, mégis a mai napig össze szorul a gyomrom, ha találkozok az illetőkkel"

visszaolvasva ez így elég értelmetlenül hangzik,de úgy értem, hogy iskolás koromban sértettek meg, viszont az utobbi időben szoktam látni őket buszon, és így szorul össze a gyomrom.

2013. nov. 18. 14:37
 3/3 A kérdező kommentje:
Jaja, értettem, nekem is vannak olyan ismerőseim, de ez azért valahogy mégis más nekem.
2013. nov. 18. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!