Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti megbocsátanátok?
Összevesztem egy lánnyal, már vagy 1,5-2 éve, azóta nem se nem beszélünk, se nem köszönünk egymásnak. Már többször próbáltam elnézést kérni tőle ,amiért megbántottam.( 1 éve olyat szóltam be neki, ami miatt állítólag fél nap sírt, nem káromkodás vagy ilyesmi, csak érzékenyen érintette.) Azt mondta nem harangszik, ez volt vagy fél éve, de a helyzet nem változott. Szinte fél tőlem, nem értem mért, sosem bántanám és nem is bántottam, hogy oka legyen a félelemre. Egykor nagyon jóba voltunk, ezért rossz érzés, hogy most meg a teljes ellenkezője van.
Amúgy szerintetek mért sír egy olyan ember szaván, akivel rosszba van? Aki nekem nem jelent semmit vagy utálom, annak a véleményére nem adok, nem is fogom fel...
17/f
"már tizenéve nem is találkoztam velük, mégis a mai napig össze szorul a gyomrom, ha találkozok az illetőkkel"
visszaolvasva ez így elég értelmetlenül hangzik,de úgy értem, hogy iskolás koromban sértettek meg, viszont az utobbi időben szoktam látni őket buszon, és így szorul össze a gyomrom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!