Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most ez mi? Én már kivagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez mi? Én már kivagyok teljesen

Figyelt kérdés
Távkapcsolatba vagyunk jelenleg, én vagyok a lány. Szóval mostanában csak én mentem hozzá. Legutóbb nagyon összevesztünk, hogy jöjjön már ő is mert kiakadtam h én megyek mindig. Tegnap mondta hogy ma jön majd, de nem hívott még és csak délutáni busz van azzal meg tudom h nem fog jönni. Sorozatba ezt csinálja, addig amíg el nem éri azt, hogy nekem már nagyon hiányzik és elmegyek én hozzá. Most hogy reagáljak rá ha nem jön? Én nem értem. De álladóan hív keres szerelmes dolgokat küldd de nem úgy cselekszik és nem tudom ezt hova tenni
2013. dec. 19. 10:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Na itt hány évesek vagytok?

Én 230kmre laktam a barátnőmtől, úgy mentem fel pestre falusi gyerekként,hogy fogalmam sem volt ott mi "hogy működik"

(pl milyen jegyet kell venni,metrózás,ismeretlen volt az egész város. Persze ez lehet valakinek vicces :D )

Szülei engem is eléggé nem bírtak, mivel eléggé kerültem a sulit, bár van egy "magas" végzettségem, na meg mert nem vagyok az az izmos gyerek :D

Szóval a szülő nem indok.

2013. dec. 19. 11:07
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem vagy neki fontos. Ne menj te se, aztán meglátod, hogy hiányzol-e neki.

Amúgy az is biztos benne van, hogy nem lehettek nálatok a szüleid miatt, nálunk is volt egy ilyen időszak, hogy anya nem engedte, erre közölte a srác, hogy ha nem lehetünk kettesben, akkor ez nem is kapcsolat...

Lehet, hogy a te barátodat is az zavarja, hogy csak nyilvános helyen taliznátok.

Kihasznál... Várd, hogy ő keressen és ő közeledjen feléd, te ne menj egy darabig!

2013. dec. 19. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!