Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez mi? Én már kivagyok teljesen
Na itt hány évesek vagytok?
Én 230kmre laktam a barátnőmtől, úgy mentem fel pestre falusi gyerekként,hogy fogalmam sem volt ott mi "hogy működik"
(pl milyen jegyet kell venni,metrózás,ismeretlen volt az egész város. Persze ez lehet valakinek vicces :D )
Szülei engem is eléggé nem bírtak, mivel eléggé kerültem a sulit, bár van egy "magas" végzettségem, na meg mert nem vagyok az az izmos gyerek :D
Szóval a szülő nem indok.
Nem vagy neki fontos. Ne menj te se, aztán meglátod, hogy hiányzol-e neki.
Amúgy az is biztos benne van, hogy nem lehettek nálatok a szüleid miatt, nálunk is volt egy ilyen időszak, hogy anya nem engedte, erre közölte a srác, hogy ha nem lehetünk kettesben, akkor ez nem is kapcsolat...
Lehet, hogy a te barátodat is az zavarja, hogy csak nyilvános helyen taliznátok.
Kihasznál... Várd, hogy ő keressen és ő közeledjen feléd, te ne menj egy darabig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!