Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez mi? Én már kivagyok teljesen
Ugyan ez a helyzet,csak én vagyok a ffi.
És csak én tudok menni,mert szülei őt nem engedik.
Elég puhap*cs a barátod h nem bír utazni egy csaj miatt,
aki elvileg a szerelme.
"tudom de nagyon fáj hogy ezt csinálja meg velem... és nem tudom hogy kezelni a dolgot"
persze, hogy nem tudod, mert gyáva vagy kiállni magadért és szakítani is. szenvedj csak nyugodtan. minden alkalommal mikor elmész a barátodhoz, megjutalmazod a viselkedéséért, hogy ő nem tesz érted semmit. és ez így is fog maradni, kivéve, ha van annyi merszed, hogy azt mondd, akkor láthat, ha ő jön most 4 hónapon keresztül. ekkor majd meglátod mennyire szeret, mert vagy ritkán fog jönni, vagy egyáltalán nem és szakít inkább.
Én komolyan mondom nem értem azokat, akiknek ez nem esik le. Kényelmes, és nem érsz neki annyit, hogy elmenjen hozzád. Meg még valószínűleg a pénzt is sajnálja rád.
Ne legyél már naiv, és ne hagyd magad kihasználni.
Érdekes módon, mi a párommal egy éves sikeresen megoldjuk, hogy egyik hétvégére ő jön, másikra én megyek. Volt olyan, hogy valamelyikőnk nem tudott jönni, és a másik jött akkor, de utána a másik ment kétszer. Ez nálunk természetes, és szerintem egy kapcsolatban az is kéne hogy legyen.
A helyedben én ultimátumot adnék neki: Vagy jön ő is, vagy kirakod. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!