Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már kivagyok teljesen, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már kivagyok teljesen, nem merek semmit mondani, nehogy bedühödjön. Hogy kezeljem?

Figyelt kérdés
A párom egyedüli megoldási technikája veszekedésnél, hogy szakítsunk. Aztán, amikor kiderül, hogy nincs igaza, akkor mintha mise történt volna, bújuk, szeret, bocsánatot kér, "visszaszívja". Nekem meg már nagyon elegem van. Szeretem, de emiatt a dolog miatt semmit nem tudok vele megbeszélni. Valakinek van ötlete, hogy kezeljem? A kapcsoaltunk úgy kezdődött, hogy ő elmondta mindenhova a jelszavát, viszonzásul elvárta, hogy én is mondjam meg. Megtettem. Aztán persze valamit szóvá tettem, a reakciója az volt, hogy akkor változtassuk meg a jelszavakat, és így is lett, már nem tudjuk. Valamin bepöccent, meginogott a bizalma bennem, persze oktalanul. Úgy lehetett volna megnyugtatni, ha megengedem, hogy megnézze az emiljeimet. Én elvből nem engedtem, mert ugye ő kérte, hogy ne tudjuk egymás jelszavát megint. De bedobta ezt, hogy akkor haza lehet menni, és erre megmutattam neki, és miután rájött, hogy alaptalanul vádolt, bocsánatot kért, és mintha mise történt volna. Ez csak egy példa, de nagyjából ez a séma. A vicces, hogy nem vagyunk már gyerekek, évek óta együtt vagyunk. Régebben én is féltékeny voltam, de egy jó ideje már abbahagytam ezt, és azóta meg ő csinálja ezt velem. Egyszerűen nem bírok így lenni, hogy folyamatosan az van bennem, hogy mikor találja ki megint, hogy szakítsunk...
2013. júl. 27. 16:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
56%
Nem para...a nőknek a parasztok kellenek, de legalább megmaradunk mi az értelmesebb nőknek :)
2013. júl. 27. 16:42
 2/13 anonim ***** válasza:

nem mondták még h nem illetek össze?

Csak gondolkozz el rajta.

2013. júl. 27. 16:43
 3/13 anonim ***** válasza:
Elmondás alapján a pasi egy 13-14 éves értelmi szintjén mozoghat, de attól tartok, ennél jóval idősebb...
2013. júl. 27. 16:43
 4/13 anonim ***** válasza:
Hát, ez lehet egy üldözési mánia, lehet kéne egy doki.. aki segít vagy soha nem hagyja abba..
2013. júl. 27. 16:45
 5/13 A kérdező kommentje:

Ahogy kiderülhet a kérdésemből is, alég alkalmazkodó, konfliktuskerülő vagyok, úgyhogy ebből a külvilág nem lát semmit, én mosolygok szépen, ő meg csinál, amit akar. Nagyjából ez van. Szóval mindenki meg van győződve arról, hogy minta pár vagyunk. Anno, az ő utasítására ÉN jártam dokinál, mert ugye nekem van bajom. Ha nem tettem volna, szakított volna velem:)) Szóval ebből is látszik, hogy csak ezt tudja mondani, ha baj van.

Nagyon igazatok van, azt hiszem elgondolkodok ezen az egészen kettőnk között.

2013. júl. 27. 16:52
 6/13 anonim ***** válasza:
Hát én is ilyen lennék, ha a csajom az Emil-jeit mutatná. xD
2013. júl. 27. 16:59
 7/13 A kérdező kommentje:
:)) oké, megláttad a vicces oldalát a kínomnak. Legalább kicsit jobb kedvem lett.
2013. júl. 27. 17:01
 8/13 anonim ***** válasza:

Mintha csak a szüleimet látnám. Kiköpött olyanok vagytok mindketten, még ez a külvilágos dolog is, meg hogy te menjél dokihoz.

Nem akarlak nagyon befolyásolni, szóval csak elmondom, ők hogy vannak most.

Nos, 25 év házasság után most válnak, mert anyámnak ennyi idő kellett ahhoz, hogy megelégelje amit apám csinál, és végre a saját lábára álljon, és ne csak tűrjön. (És persze most mindenki csodálkozik, hogy de hát milyen jól megvoltak...) Anyám végig azt várta, hogy idővel érettebb lesz, és megváltozik, de valójában csak egyre rosszabb lett, csak apám nagyon ügyesen manipulálta, mindig amikor már jött a baj, gyorsan átváltott és hirtelen nagyon szeretett mindenkit. Én elhiszem, hogy tényleg szereti anyámat, de így nem lehet mellette kibírni.

Én tanultam az esetükből, és rögtön felismerem az ilyen fajta embereket, és nagy ívben elkerülöm őket.

Neked csak annyit tudok mondani, mint tanulság, hogy egy ember soha nem fog megváltozni. Ez a legfontosabb, ezt mindig tartsd észben.

2013. júl. 27. 17:09
 9/13 A kérdező kommentje:
Utolsó, sajnos igazad van. Én is pont azt várom, hogy idővel más lesz majd. És ez a manipulálás szó is ledöbbentett. Végiggondolva, lehet hogy én is manipulálva vagyok?? Én semmiképpen nem akarok 25 évet várni. Azért is írtam ide, mert most kezdem érezni, hogy telik a pohár. (7 éve vagyunk amúgy együtt)
2013. júl. 27. 17:14
 10/13 anonim ***** válasza:
Ő paranoid, te kapcsolatfüggő. Menjetek együtt pszichiáterhez. Ez rosszabb lesz.
2013. júl. 27. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!