Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt a női logikát egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt a női logikát egy férfi számára hogy lehet elmagyarázni? Van ennek bármi értelme?

Figyelt kérdés

Szakított velem, mondván hogy nem szeret már annyira... Ez mind szép és jó, annyiban maradtunk, hogy akkor maradjunk barátok. Majd másnap kijelentette, ez nem jó ötlet felejtsük el egymást.

Eltelt 2 hét, mindkettőnket megviselt, sokat sírt... Mivel nehezen megy a felejtés...

Erre kérdezem, akkor miért szakítottunk? A válasz az volt, hogy már nem szeret eléggé... és a barátság miért nem maradhat... ? Erre pedig nem tudott értelmes magyarázatot adni, de azért ő is szenved...

Nem értem miért kell örökre elfelejtenünk egymást, de tiszteletben tartom a kérését. Azóta már eltelt egy hónap, és már 2 hete tényleg semmit nem beszéltünk. A női lélek rejtelmeit tuti soha nem fogom megérteni...Pedig tényleg mennyi szép emlékünk volt :(

Elveszítettem egy barátot is...

2013. dec. 16. 19:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A logikáról...

Múltkor mikor a barátommal beszélgettem az egyik barátja párkapcsolatáról, rájött hogy van értelme a női logikának amikor elmagyaráztam mit miért csinált és mondott a csaj a barátjának. Teljesen egyértelmű volt számomra, de ő neki nem mert csak az aktuális dolgot vette figyelembe és nem vizsgálta meg a többi helyzetet amiből jutottak idáig. De aztán igazat adott a női logikának, mert volt értelme.

A nők kevésbé felejtenek, mint a férfiak.

Azért nem értem én sem most ezt a helyzetet, mert nem tudom milyen volt a kapcsolatotok. De ha magamból kiindulok, az első kapcsolatomban, amikor annak véget vetettem, nagyon sírtam, teljesen ki voltam készülve pedig én voltam aki szakított. Igaz én csak akkor sírtam egyszer, utána soha, hanem a legrosszabb időben is nekem sütött a nap. Nagyon bántott, hogy megbántottam és azért voltam annyira kiakadva. Már nem szerettem és nem bírtam volna egy percet sem színészkedni. Mi is annyiban maradtunk, hogy barátok... De nem ment a dolog. Túl sok volt a sérelem.

Szerintem nem akarta tovább folytatni a kapcsolatot, mert lehet már csak barátként szeretett inkább semmint férfit (az okát nem tudom, azt tőle kell megkérdezni miért jutott idáig), de lehet nehezebb lett volna neki lezárni a kapcsolatot, ha kapcsolatban maradtok mint barátok ezért azt akarta, hogy ne beszéljetek.

2013. dec. 16. 20:31
 12/12 anonim ***** válasza:

Az egyik barátommal 1 évig voltunk együtt, amikor szakított velem. Éreztem, hogy nem szerelemből szeretem már, de nagyon hiányzott, mint barát. Ő valóban a szeretőm és a legjobb barátom volt egyben. Később is a sok hülyülés, a beszélgetések hiányoztak legjobban a kapcsolatunkból, ezért állandóan írogattam neki, szinte könyörögtem, hogy legalább beszélgessünk, maradjunk barátok.

És mi lett ebből? Féltékenykedés, ha bulizott valamelyikőnk valahol, százszor átbeszélés, hogy mi lenne, ha... összejárogatás, stb. Még 1 éven keresztül! És közben nagyon durván megbántottam egyszer, ami nem fordult volna elő, ha teljesen megszakítjuk a kapcsolatot rögtön az első szakítás után. Mai fejjel soha nem csinálnám ezt végig még egyszer, 1 évig szenvedtünk és nem hagytuk egymást élni.

Egy másik exem, akivel viszonylag jól váltunk szét, a későbbi kapcsolataimban féltékenységi forrást jelentett. Most még biztos nem bírsz erre gondolni, de ha ne adj isten fél év múlva beleszeretnél másba vagy a volt barátnőd másba, jobb lenne akkor közölni a másikkal, hogy bocsi, de van új kapcsolatom, már nincs szükségem rád vagy nem beszélhetünk többet?

Szenved, mert szomorú, hogy megbántott téged, és még biztos te is hiányzol neki. De ha tartanátok a kapcsolatot, tovább tudnál lépni? Valószínűleg mindig azt várnád, mikor ír, kivel van, mit csinál... még több szenvedés lenne. Legalábbis én így jártam :/

20/L

2013. dec. 19. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!