Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a női logikát egy férfi számára hogy lehet elmagyarázni? Van ennek bármi értelme?
Szakított velem, mondván hogy nem szeret már annyira... Ez mind szép és jó, annyiban maradtunk, hogy akkor maradjunk barátok. Majd másnap kijelentette, ez nem jó ötlet felejtsük el egymást.
Eltelt 2 hét, mindkettőnket megviselt, sokat sírt... Mivel nehezen megy a felejtés...
Erre kérdezem, akkor miért szakítottunk? A válasz az volt, hogy már nem szeret eléggé... és a barátság miért nem maradhat... ? Erre pedig nem tudott értelmes magyarázatot adni, de azért ő is szenved...
Nem értem miért kell örökre elfelejtenünk egymást, de tiszteletben tartom a kérését. Azóta már eltelt egy hónap, és már 2 hete tényleg semmit nem beszéltünk. A női lélek rejtelmeit tuti soha nem fogom megérteni...Pedig tényleg mennyi szép emlékünk volt :(
Elveszítettem egy barátot is...
Én meg a férfilogikát nem értem meg, ez van. Vannak kérdések, amikre soha nem fogsz választ kapni. Nem érdemes rágódni azon, hogy miért, mert beleőrülsz előbb - utóbb. Átmentem ezen párszor.
20/L
6: De a pasik nem sírnak, nem bánkódnak utólag!
Azért ez részben más, hiszen itt a lány is szenved és nehezen megy neki a felejtés, pedig ő tett pontot a kapcsolat végére...
Én mindig azt vallottam, ha a szerelmed egyben az egyik legjobb barátod annál nincs is jobb, de ezen változtatni fogok a jövőben!
6os vagyok
de sírnak is. két faszim is volt akik ezt toltál pontosan amit leírtál sírással mindennel együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!