Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van egyáltalán értelme a párkapcsolatoknak?
Ezzel a hozzáállással igazad van, nincs értelme egy kapcsolatnak.
De hidd el, az hogy van egy biztos pont az életedben, van kire számítanod, van kihez bújnod tesz egész emberré.
"van egy biztos pont az életedben, van kire számítanod, van kihez bújnod tesz egész emberré."
Hát én nem alapoznék ilyesmire, hogy majd biztos ott lesz mellettem valaki, mert eddig nem volt és mindig akkor, amikor pont ott kellett volna legyen. Szóval ennyit, hogy számíthatsz valakire. Az hogy csak azért legyél valakivel mert legyen kihez bújnod nem ebmerré tesz, hanem gyengévé.
Szerintem egy bizonyos életkornak el kell jönnie ahhoz hogy egy normális kapcsolatot el lehessen kezdeni, amibe ugyan beleférnek a veszekedések is, de azért valljuk be: egy fiatal pár kapcsolata meg egy idősebb pár kapcsolata azért nem ugyanaz a tészta. Idősebb fejjel már tisztábban gondolkodunk, persze a kapcsolat nem létezhet bizalom nélkül.
Tehát van értelme, de fejben fel kell nőni hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!